Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage397
blogImage397

Årets forfatter 2018: Anne Mette Hancock

Fredag aften til bogforum modtog Anne Mette Hancock prisen som Årets Forfatter. Den fornemmepris Danish Book Blog Award gik til Mette Sofie Kirkedal, der står bag bogoplevelsen.dk

af

- d. 25. oktober 2018

Prisuddeling, klapsalver og opfordringer om tid til fordybelse var der en masse af, fredag aften på vores stand på Bogforum i Bellacenteret, da vi uddelte prisen til Årets Forfatter 2018, samt prisen til Danish Book Blog Award 2018.  

Anne Mette Hancock fik prisen, som Årets Forfatter på baggrund af hendes forfatterskab til Ligblomsten og Mercedessnittet.  
Jeg, Mia Wagner, motiverede valget. Som bogelsker og direktør tror jeg på, at vi skal læse hele livet for at forstå hele livet og at livet bliver lidt bedre, hvis vi og vores kære læser flere bøger. Hancocks bøger rummer lige dét mere, og hun formår at skabe et univers, hvor alt omkring en forsvinder, man kommer i flow og glemmer alt om tid og sted, samtidig så tager bøgerne relevante og nutidige etiske emner til debat.

Jeg sluttede af med at købe 20.000 af Hancock’s første debutkrimi, Ligblomsten, som glade kunder hos Plusbog kan se frem til, at modtage de næste par måneden. Bøgerne er en særudgave med en personlig hilsen fra mig på bagsiden.

Udover at kåre Årets Forfatter, så kårede vi på aftenen også Årets Bogblogger.

Prisen, Danish Book Blog Award, som har til formål at hylde de mange hårdtarbejdende danske bogbloggere, gik i år til Mette Sofie Kirkedal, der står bag Bogoplevelsen.dk.  

Prisen til Danish Book Blog Award blev uddelt af sidste års vinder, Kathrine Bach Pachniuk som står bag bogbloggen, Bibliotekattens Bøger og min kære marketingschef ved Plusbog.dk, Anne.

Bogoplevelsen har et yderst æstetisk og meget lækkert layout, og man mærker tydeligt passionen og missionen bag bloggen, som stemmer overens med Plusbogs vision om at man skal læse hele livet.
Endvidere vil jeg slutte af med at rose alle bogbloggerne for deres store engagement, og deres passion for bøgerne.

 

Læs mere om krimidronningen, Anne Mette Hancocks bøger: 

 

Med venlig hilsen

Bogelsker & direktør

Mia Wagner

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner