Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Stem på din favorit til Danish Book Blog Award 2021

Plusbog uddeler for 6. år i træk Danish Book Blog Award, som har til formål at hylde de dygtige og dedikerede, danske bogbloggere. Ditte Engels vandt prisen sidste år for bloggen "litteraturdk", hvor hun skriver om et bredt udsnit af skønlitteratur. Hun er især vild med poesi og romaner, som hun flittigt deler smukke billeder og læseoplevelser af. Nu kan du stemme på hvem, du synes, fortjener chancen for at vinde denne flotte pris i 2021. 

af

- d. 17. september 2021

16 nominerede bogblogs

Vi har fået over 80 forslag til fantastiske bogblogs, og det var meget svært at udvælge de 15, som skulle gå videre til afstemningen. Det er derfor blevet til 16 nominerede bogblogs. Herunder finder du de nominerede bogblogs, som du kan stemme på i vilkårlig rækkefølge. Når stemmerne er talt op, går de fem blogs med flest stemmer videre til finalen. Du kan stemme til og med torsdag den 14. oktober. De fem finalister offentliggøres fredag den 15. oktober 2021. Herefter finder et dommerpanel vinderen af Danish Book Blog Award 2021.

@you.look.like.a.book
@tid_til_tanker
@hellolasse
@anettesbookshelf
@sofiesbogverden
@bausagerbooks
@catsbooksandcoffee.com_
@bogdoktor
@laeseland.dk
@norogfarlaeser
@anetteslitteratursalon
@gyrith
@bookwormscloset
@sofie.amalie_lit
@litfix
@bogbanden

Plusbog kårer Danmarks bedste bogblogger på Bella scenen på Bogforum fredag den 5. november kl.16.00 sammen med Årets Forfatter.

STEM HER


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner