SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
blogImage334
blogImage334

Ugens Top 3: Uge 6

I denne uge har vi fundet tre meget forskellige titler frem til jer i Ugens Top 3. Ugens anbefalinger består af svensk krimi, dansk roman og skøn romantik. Læs mere her.

af

- d. 05. februar 2018

Få fabelagtig svensk krimi med Jens Lapidus, Morten Sabroes roman 32 centimeter er hans fiktive bud på en dansk #metoo sag, eller sød romantik med 10 små åndedrag af K.A. Tucker.

Ugens Top 3

1: Top dog af Jens Lapidus

Top dog er den sidste bog i Jens Lapidus’ serie om Teddy og Emelie, og forlaget kalder det en storslået afslutning på trilogien. Top dog er svensk krimi i særklasse.  Læs mere om bogen herunder.

Top dog

Jens Lapidus

Indbundet

Vores normalpris
215 kr
Medlemspris
139 kr

2: 32 centimeter af Morten Sabroe

Morten Sabroe tager fat i et højaktuelt emne i 32 centimeter, hvor en dansk entertainer bliver sigtet for sexoverfald. Morten Sabroe beskriver selv bogen som en fortælling ”om magtfulde mænd og deres egodrevne seksualliv, skrevet med høj humor.”

32 centimeter

Morten Sabroe

Hæftet

Vores normalpris
158 kr
Medlemspris
137 kr

3: 10 små åndedrag af K.A. Tucker

Hvis du er til romantiske bøger, så er K.A. Tuckers bog 10 små åndedrag lige noget for dig – læs om søstrene Kacey og Livie, der starter forfra i Miami, og om hvordan på trods af at hendes fortid hjemsøger hende, Kacey stadig har mod på alt – måske lige med undtagelse af den mystiske nabo – herunder.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner