Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 6

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 5. februar 2018

I denne uge har vi fundet tre meget forskellige titler frem til jer i Ugens Top 3. Ugens anbefalinger består af svensk krimi, dansk roman og skøn romantik. Læs mere her.

Få fabelagtig svensk krimi med Jens Lapidus, Morten Sabroes roman 32 centimeter er hans fiktive bud på en dansk #metoo sag, eller sød romantik med 10 små åndedrag af K.A. Tucker.

Ugens Top 3

1: Top dog af Jens Lapidus

Top dog er den sidste bog i Jens Lapidus’ serie om Teddy og Emelie, og forlaget kalder det en storslået afslutning på trilogien. Top dog er svensk krimi i særklasse.  Læs mere om bogen herunder.

af Jens Lapidus
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 149 kr.
  ( 299,95 kr. )
Top dog , af Jens Lapidus
Beskrivelse:
Et hemmeligt netværk har i årevis udnyttet helt unge piger, og forsøger man at optrævle netværket, gør man det med livet som indsats. Emelie bliver opsøgt i sin advokatpraksis af en kvinde, der måske kan afsløre bagmændene. Teddy forsøger stadig at finde sin plads i samfundet, men med en fængselsdom for kidnapning på straffeattesten er det svært at få et job uden for den kriminelle verden. Da netværket trues af afsløring, er Teddy oplagt som den syndebuk, de har brug for. Det er både livet og fremtiden, der er på spil for Teddy og Emelie. 
TOP DOG er den storslåede afslutning på trilogien om Teddy og Emelie.
"Toptunet storbykrimi ... du er gennemført godt underholdt." Politiken, 4 ud af 6 hjerter
"En excellent historiefortæller med sit indgående kendskab til den kriminelle verden, og hans egen baggrund som advokat bruges til at give en særdeles vidende og spændende beskrivelse af advokater og de retslige mekanismer." Litteratursiden.dk
"… veloplagt respektløshed (over for såvel det etablerede Sverige som forstæderne), betydelig humor og empatiskabende figurtegning."Jyllands-Posten, 5 ud af 6 stjerner ??????????
”Actionniveauet er højt til sidste side” Ekstra Bladet, 5 ud af 6 stjerner ??????????
"Hæsblæsende action fra Sveriges bedste thrillerforfatter." Bogrummet.dk

2: 32 centimeter af Morten Sabroe

Morten Sabroe tager fat i et højaktuelt emne i 32 centimeter, hvor en dansk entertainer bliver sigtet for sexoverfald. Morten Sabroe beskriver selv bogen som en fortælling ”om magtfulde mænd og deres egodrevne seksualliv, skrevet med høj humor.”

af Morten Sabroe
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 138 kr.
  ( 250,00 kr. )
32 centimeter , af Morten Sabroe
Beskrivelse:
Harvey Weinstein, Louis C. K., Kevin Spacey og nu: Alfred Andersen, den største og mest berømte danske tv-entertainer sigtet for sexovergreb og bragt til fald.
Alfred Andersen, Danmarks højt elskede og mest berømte TV-entertainer er ved at forberede sit store 50 års fødselsdagsshow, Kald mig Al, der skal sendes live fra Operaen i København. Alfred, der er en celebritydyrker af Guds nåde, vil have store internationale stjerner til at optræde, deriblandt Johnny Depp. Der er lagt op til et show, der vil gå over i tv-historien som det største nogensinde, men tre uger inden showet løber af stabelen, sker katastrofen: Ikke mindre end fire kvinder anklager ham for sexovergreb. Anklagerne er så hårde, at TV-kanalens chef ikke ser anden udvej end at fyre ham. I løbet af få timer styrter Alfred fra himmel til helvede. Forholdet til hans kone Raquel, den tidligere berømte fotomodel, og hans datter Cathrin, går i stykker. Alfreds millionvilla på Hambros Alle i Hellerup bliver belejret af journalister, fotografer og TV-hold, og han bliver spærret inde i sit eget hjem. Hvordan skal han slippe ud? Han er fuldstændig knust, har han en chance for at rejse sig, eller er hans liv ødelagt for bestandig?
Morten Sabroes nye brandaktuelle roman, 32 centimeter , har en usædvanlig tilblivelseshistorie. Kimen til den blev lagt på tre legendariske Latterkrampe-møder på Politikens Forlag for godt et år siden. Her kom hovedpersonen, Alfred Andersen til verden. Det var også her ideen til hans fald fra tinderne på grund af fire anklager om sexovergreb opstod. Sabroe skrev manuskriptet færdig og afleverede det i oktober, samme måned New York Times satte en halv verden i brand og bevidstgjorde kvinder i den vestlige verden hurtigere end noget tidligere set, da avisen offentliggjorde sexanklagerne mod Hollywoods magtfulde filmproducent Harvey Weinstein.
Sabroe siger: ’Det har jeg godt nok ikke prøvet før. At sidde et helt år og skrive en historie der var ved at blive fortalt på næsten samme måde ude i den der virkelighed, that really blew my mind. Her er den så, historien om magtfulde mænd og deres egodrevne seksualliv, skrevet med høj humor.'

3: 10 små åndedrag af K.A. Tucker

Hvis du er til romantiske bøger, så er K.A. Tuckers bog 10 små åndedrag lige noget for dig – læs om søstrene Kacey og Livie, der starter forfra i Miami, og om hvordan på trods af at hendes fortid hjemsøger hende, Kacey stadig har mod på alt – måske lige med undtagelse af den mystiske nabo – herunder.

af K.A. Tucker
Hæftet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 125 kr.
  ( 199,95 kr. )
Ti små åndedrag , af K.A. Tucker
Beskrivelse:
TI SMÅ ÅNDEDRAG af K. A. Tucker er en skøn New Adult roman til dig, der er vild med Colleen Hoover. 

Den 20-årige Kaceys liv ligger i ruiner. For fire år tilbage blev hendes forældre, bedste ven og kæreste dræbt i det biluheld, hun overlevede. Den dag i dag hjemsøger minderne fra ulykken stadig Kacey. 

Kacey og hendes lillesøster Livie på femten beslutter sig for at lægge fortiden og Grand Rapids, Michigan fra sig og flygter til Miami fast besluttet på at starte på en frisk. Til at starte med må de kæmpe for at få selv det mindste i deres nye liv til at hænge sammen, men Kacey er ikke bekymret. Hun er klar på hvad som helst – hvad som helst undtagen den mystiske nabo med de dybe smilehuller og defunklende blå øjne, der bor i nummer 1D. Den mystiske Trent Emerson, der formår at balancere på den hårfine grænse mellem bad boy og nice guy.

Med sin tragisk forhistorie i baghovedet er Kacey fast besluttet på at holde alle – undtagen Livie – på afstand. Men den glødende tiltrækning mellem hende og Trent er svær at komme udenom, især når Trent er desperat for at finde vejen ind til Kaceys hjerte, også selv hvis det betyder, at han må afsløre en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed der truer med at kunne ødelægge begge deres liv.

Colleen Hoover, forfatteren til FORBANDEDE KÆRLIGHED og MÅSKE EN DAG, har sagt ”Jeg elskede den virkelig, virkelig meget,” og Cora Carmack, forfatteren bag Losing It trilogien, er også begejstret for K. A. Tuckers TI SMÅ ÅNDEDRAG og har kaldt den for "En bevægende, smuk læseoplevelse."

Du kan købe TI SMÅ ÅNDEDRAG af K. A. Tucker billigt her hos Plusbog.dk.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til gravide og forældre


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display