SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
 •  FORDELSKLUB
 •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
 •  90 DAGES RETURRET
 •     TRUSTPILOT

Akvarelfarvekridt

Kom i det kreative hjørne med disse fantastiske akvarel farvekridt fra STAEDTLER! Det er altid skønt at have fat i akvarelmaling, og disse farvekridt er et sjovt tvist på den klassiske, kvalitetsvandfarve. Med STAEDTLERs akvarelfarvekridt starter du nemlig ud med at tegne dit motiv op med et lækkert farvekridt, og derefter forvandle kridt til vandfarve ved hjælp af vand og pensler. Det er så sjovt og underholdende at se, hvad der sker med ens kreation, når man blander farven på papiret med vand.

  Slip fantasien løs med akvarel farvekridt fra STAEDTLER

  Her i kategorien har vi to lækre akvarelsæt til dig. Vi har både STAEDTLERs akvarel farvekridt sæt med 12 farvekridt og deres Akvarel farvekridt sæt med 24 forskellige farver her på siden. Med de gode akvarel farvekridt i alle regnbuens farver er det kun fantastsien, der sætter grænser. Slip fantasien løs og lav smukke abstrakte tegninger, når du på papiret forvandler farvekridt til akvarelfarve eller vandfarve ved hjælp af en lille smule vand.

  Leg med akvarelfarver på en anden måde, der er ligeså sjov som de traditionelle akvareller. Lad din pensel være en tryllestav, tryl akvarelkridtet på siden til flot maling, og lad magien herske, når du giver farveladen nyt liv. Ved hjælp af vand kan du få lov til at lege med farven, føre den nye steder hen på papiret, og dermed genstarter du den kreative proces, når du sætter en våd pensel ned på din tegning.

  Her kan du se vores udvalg af STAEDTLER akvarelfarver i form af akvarelfarvekridt.