SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Disneys juleklassikere tegneserier

Beskrivelse

DISNEYS JULEKLASSIKERE udkommer hvert år op til jul og er en samling af sjove og underholdende tegneserier med alle de kendte og elskede figurere fra Disneys univers. DISNEYS JULEKLASSIKERE er egentlig en Jumbobog, men med hardcover og med særligt juletema. Den egentlige titel på bøgerne er FRA ALLE OS TIL ALLE JER, og er fra Disneys juleshow, hvor Jesper Fårekylling synger sangen af samme navn. Hos Plusbog.dk finder du de nyeste bøger i serien DISNEYS JULEKLASSIKERE og der er læsning nok til mange timer – måske til at fordrive ventetiden op til jul.

3 titler
af Disney
Hardback, 2018
Sprog: Dansk
Pris 59,95 kr
info-iconMedlemspris 45 kr.
Forlagets pris 59,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Disney
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
Pris 59,95 kr
info-iconMedlemspris 45 kr.
Forlagets pris 59,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Disney
Hardback, 2016
Sprog: Dansk
Pris 59,95 kr
info-iconMedlemspris 45 kr.
Forlagets pris 59,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
Beskrivelse

DISNEYS JULEKLASSIKERE byder på hygge og underholdning

FRA ALLE OS TIL ALLE JER er den sang, som synges i Disneys juleshow. Den har derfor en genkendelighed, der med det samme henleder tankerne til Disneys forunderlige univers. Disneys juleshow blev første gang vist i Danmark i 1967 og har siden været en fast del af DRs sendeflade juleaftens dag. DISNEYS JULEKLASSIKERE udkommer i Jumbobogsformat, og Jumbobøgerne er særligt populære i Danmark. Tegneserierne til Jumbobøgerne produceres med det originale italienske forlæg eller de skrives og tegnes direkte i Danmark.

DISNEYS JULEKLASSIKERE er en samling af underholdende, spændende og sjove tegneserier, der alle har de kendte figurer fra Andeby i hovedrollerne. Den danske version af Andeby huser de fleste af de kendte klassiske karakterer fra Disney, men i den amerikanske version af tegneserierne er det kun Anders And og hans nærmeste, der bor i Andeby. Mickey Mouse bor i den nærtliggende Mouseton, men de to forskellige tegneserieuniverser smelter ofte sammen, hvorfor den danske udgiver Egmont har valgt også at placere Mickey Mouse i Andeby.

DISNEYS JULEKLASSIKERE udkom første gang på dansk i 1994 og er siden udkommet hvert år i slutningen af oktober. Glæd dig til nye og gamle historier med dine yndlingsfigurer fra Disneys univers og tag med Anders And, Fedtmule, Mickey Mouse og Pluto på eventyr. Find DISNEYS JULEKLASSIKERE her hos Plusbog.dk.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display