Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Judo

Beskrivelse

Find din indre kriger frem. Her finder du bøger, der handler om kampsporten judo. Judo er en moderne kampsport, som stammer fra Japan. Ligesom i mange andre kampsport, lærer du om disciplin, koncentration, selvværd og kropskontrol, når du dyrker judo. Du får blandt andet trænet din styrke, smidighed, balance, koordination og reaktionsevne. Find din indre kriger frem og læs mere om judo og denne spændende kampkunst. Læs en bog om judo, der forklarer grundteknikkerne trin for trin. Der er også mange gode råd om træning og sikkerhed, og bøgerne er fyldt med gode illustrationer.

Filter
Indbinding
Forlag
Beskrivelse

Bøger om judo

Er dit barn vil med ninjaer? Så send ham eller hende til judo! Her kan børnene få afløb for deres indre ninja. Judo er også et fremragende redskab til dig, som vil kunne forsvare dig selv og gerne vil lære selvforsvar. Judo er ikke voldelig. Det er en sport og kaldes også en kampkunst. Det handler ikke om at slås men om at konkurrere. Man konkurrerer i teknik og strategier. I judo er der ikke så mange spark, som der er i andre kampsport. Judo er japansk og betyder ”den milde vej”. I judo fokuseres der på kast og faldteknikker. Det er en utrolig teknisk sport, der sætter stort fokus på udvikling, disciplin og kropskontrol. Læs meget mere om denne kampsport i en kampsport bog eller i en bog, der handler specifikt om judo. Som medlem af Plusbog.dk kan du endda altid købe bøger til faste billige priser! Find din næste judo bog her.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display