SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
Plusbog logo

Passere

Find den rette passer hos Plusbog.dk. Vi er mange, der husker tilbage til tiden i folkeskolen med en blanding af nostalgi og lettelse, og hvor der sikkert er nogle, der er glade for at være sluppet fri af matematiktimernes tag, er der andre som savner tiden, hvor man ved hjælp af passere og linealer kunne finde frem til det rigtige svar på spørgsmålene. Hvis du kender en, der har brug for en god passer til skolebrug, så tag og kig på vores udvalg her, hvor du kan finde skolepassere fra STAEDLER, hvis det er en skolepasser, du er på jagt efter. 

    Find den rigtige passer til dit behov hos Plusbog.dk

    Hvad er en passer? En passer er et redskab, som man kan bruge til at tegne cirkler og buer med, eller man kan bruge det til f.eks. at bedømme afstande med. En passer består af to ben – det ene med en spids og det andet med en blyantsstift for enden – som er samlet i et bevægeligt led.

    Hvorfor det hedder en passer, ved vi ikke rigtigt. Det kommer muligvis fra tysk, mens andre tænker, at ordet stammer fra det franske compas – altså kompas – og man kan måske godt se en sammenhæng mellem et kompas, der kan hjælpe en med at finde vej, og en passer, der kan bedømme afstande. Men om det er en tilfældighed eller ej, det vides ikke med sikkerhed.

    Her hos Plusbog.dk kan du finde den passer, der matcher dit behov her i vores kategori med passere. Se vores udvalg her på siden.