Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Elsebeth

3 anmeldelser i alt, 0 i december

af Elsebeth,
29. oktober 2014
Øbro og Tornbjerg har gjort det igen. Skrevet en roman hvor man er grebet med det samme . Man får personerne ind under huden og siderne vender sig nærmest af sig selv. Deres personbeskrivelser er fantastiske og man forstår selv " the bad boys" bevægegrunde til at gøre som de gør. Har du ikk læst Øbro og Tornbjerg før så bare kom igang- du vil ikk fortryde det. Måske kun at det går ud over din nattesøvn for deres bøger er svære at lægge fra sig.

af Elsebeth,
23. oktober 2014
En virkelig god bog som var svær at lægge fra sig. Jeg tror at hvad enten man tvivler eller tror der er mere mellem himmel og jord så blir man grebet af Marzias ærlige og personlige oplevelser med den åndelige verden. Hvordan hun arbejder med healing og klarsyn udfra sin holdning om at hjælpe både afdøde og levende . Man er aldrg i tvvl om at Marzia arbejder udfra de aller kærligste principper .
Fletninger
(16)

af Elsebeth,
23. oktober 2014
Hvilken fornøjelse at gi min datter denne bog. Stor glæde og begejstring over de flotte billeder og tekst som på en nem og overskuelig måde viser og beskriver hvordan man kan flette sit hår på utallige måder. Og de to seje tøser der har forfattet denne bog har jeg da kun så meget ros til.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display