Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Køb dine STUDIEBØGER her!

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Boganmeldelser fra Elsebeth

4 anmeldelser i alt, 0 i august

af Elsebeth,
29. oktober 2014
Øbro og Tornbjerg har gjort det igen. Skrevet en roman hvor man er grebet med det samme . Man får personerne ind under huden og siderne vender sig nærmest af sig selv. Deres personbeskrivelser er fantastiske og man forstår selv " the bad boys" bevægegrunde til at gøre som de gør. Har du ikk læst Øbro og Tornbjerg før så bare kom igang- du vil ikk fortryde det. Måske kun at det går ud over din nattesøvn for deres bøger er svære at lægge fra sig.
af

af Elsebeth,
29. oktober 2014
Nej hvor blev jeg glædelig overrasket da jeg modtog denne så fine julebog som et af mine børnebørn skal ha.Der er fine klistermærker og små opgaver som børn kan hygge sig med i julemåneden. Og så til den billige pris- man tror nærmest ikk det er sandt- godt der er flere forskellige jeg kan bestille så de andre børnebørn også kan blive glade.

af Elsebeth,
23. oktober 2014
En virkelig god bog som var svær at lægge fra sig. Jeg tror at hvad enten man tvivler eller tror der er mere mellem himmel og jord så blir man grebet af Marzias ærlige og personlige oplevelser med den åndelige verden. Hvordan hun arbejder med healing og klarsyn udfra sin holdning om at hjælpe både afdøde og levende . Man er aldrg i tvvl om at Marzia arbejder udfra de aller kærligste principper .
Fletninger
(16)

af Elsebeth,
23. oktober 2014
Hvilken fornøjelse at gi min datter denne bog. Stor glæde og begejstring over de flotte billeder og tekst som på en nem og overskuelig måde viser og beskriver hvordan man kan flette sit hår på utallige måder. Og de to seje tøser der har forfattet denne bog har jeg da kun så meget ros til.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display