FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Susanne A.

48 anmeldelser i alt, 0 i november
1 2 3 4 5 >

af Susanne A.,
21. juli 2017
Tredje bog i serien om Carl Mørck og afdeling Q. Vi kender efterhånden Carl og de andre medarbejdere i afdeling Q godt. Assad, Carls og Roses forhold er både humoristisk og interessant at følge.

af Susanne A.,
21. juli 2017
Anden bog i serien om Carl Mørck og afdeling Q. Denne forbrydelse er dog noget anderledes end den første bog, men stadig lige så god.

af Susanne A.,
21. juli 2017
Man kan ikke andet end at blive opslugt af Kvinden i buret. Bogen er opdelt, så man følger Carls udvikling i sagen og personlige hverdag, som foregår i nutiden og resten af tiden følger vi Merete, fra før hun bliver taget og mens hun er spærret inde i en tryklufttank. Til sidst mødes de to linjer i nutiden.
Efter dig
(1)

af Susanne A.,
20. juli 2017
Rigtig god opfølgning til mig før dig. Man følger Lous svære tid efter Wills død. Der er dog stadig plads til grin, bl.a. i form af forældrenes indbyrdes kamp omkring morens brud med de gamle kønsroller.

af Susanne A.,
15. juli 2017
Sidste bog i serien om Nikki og Damien. God bog og god afslutning på serien. Jeg er dog mere til starten på kærligheds affærer end jeg er til slutningen.

af Susanne A.,
15. juli 2017
Rigtig skøn bog med masser af spænding og drama. Og ligesom alle andre gode bøger var den svær at ligge fra sig. En god start på serien om Nikki og Damien.
Tag mig
(6)

af Susanne A.,
15. juli 2017
Tag mig er efter min mening den bedste af disse tre bøger, der er i denne serie. Havde svært ved at ligge den fra mig igen. En spændende bog.
af

af Susanne A.,
8. juli 2017
Et fantastisk spil hvor alle kan være med. Selv om spillet er simpelt og nemt at gå til, er der stadig mange timers underholdning at hente her. Kan både bruges derhjemme til en hyggelig aften, men kan også nemt medbringes på ferie eller til andet hvor der er en ventetid.
af

af Susanne A.,
8. juli 2017
Fint spil til at fordrive tiden hvis man er på vej på ferie eller lige mangler noget at få tiden til at gå med. Det er dog ikke et spil man kan bruge flere timer på, da det hurtigt bliver ensformit og ikke rummer de store udfordringer. Spillet er okay til børn.
af

af Susanne A.,
8. juli 2017
Et udfordrende og hyggelige spil, der handler om taktik både når man stiller sine "soldater"/brikker op og når man rykker med dem.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display