SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Y M.

63 anmeldelser i alt, 0 i november
1 2 3 4 5 >
af

af Y M.,
30. juli 2017
Spillet triominos er et simpelt spil. Hvor alle kan være med. Det er lidt ligsom det klassike domino, hvor man lægger brikker én efter én.
af

af Y M.,
30. juli 2017
Det klassiske stratego. Man skal beskytte sit flag, og erobre modstanderens. Et taktisk spil hvor man skal planlægge hvert træk, og huske modstanderens brikker.
af

af Y M.,
30. juli 2017
Skak i fin kvalitet. Skak er et sjovt spil der virkelig udfordrer ens logiske sans og evne til at forudse og gennemskue modstanderen. Et strategispil der ikke er afhængig af held.

af Y M.,
30. juli 2017
Et skuespil der på en humoristisk men samtidig alvorlig måde tager fat på emnet aktivdødshjælp. En amerikansk klassiker.

af Y M.,
30. juli 2017
Det er en amerikansk klassiker, jeg gætter på mange læser den på gymnasiet. Jeg husker den stadig efter mange år. Det er en rigtig god men barsk fortælling om at få en hverdag til at fungere.

af Y M.,
30. juli 2017
Basisbog i sygepleje er en rigtig god bog, især i forbindelse med opgaveskrivning. Den går i dybden i enkelte fysiologiske og medicinske områder men også sygeplejeteoretiske områder.

af Y M.,
30. juli 2017
En god bog, der forklarer enkelte procedurer og undersøgelsesformer. Det er en god bog i især håndterapien, men også generelt i klinikken.

af Y M.,
30. juli 2017
Bogen forklarer godt hvad ordet rehabilitering betyder, den inkluderer nogle patientfortællinger der bruges til at vise hvor der kan sættes ind

af Y M.,
30. juli 2017
God lommebog til klinikken, den fungerer som et hurtigt opslag til at vække hukommelsen, eller lige at se hvad man skal huske i forskellige situationer.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display