FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Terningspil

Beskrivelse

Terningen er med sit lille format og sine seks kvadratiske sider genstand for et stort antal af sjove spil. Måske kender du bedst terningen som en lille irriterende tredimensionel firkant med prikker, som aldrig vil give dig den 6’er, som du skal bruge for at vinde i pakkeleg. Eller måske er du erfaren Yatzy-spiller, der uden problemer kaster terningerne og øjeblikkeligt ser dine muligheder og fordele. Terningspil findes i alverdens afskygninger og der er ingen grænser for sjove spil, som den lille hvide terning kan bruges til.

Filter
Sprog
Producent
1 titler
af
Kasse, 2016
Sprog: Dansk
Pris 52,00 kr
info-iconMedlemspris 43 kr.
Producentens pris 59,95 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
Beskrivelse

Hos Plusbog.dk kan du købe alle dine terninger og dermed er der grobund for alverdens spil! Den lille hvide terning kan nemlig bruges i et utal af forskellige spil, og hvis du har flere terninger er der endnu flere muligheder for nye og gamle terningspil. Find de bedste terninger til terningspil her hos Plusbog.dk og køb dem ekstra billigt som medlem af vores fordelsklub. Rigtig god fornøjelse. 

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display