Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Britt-Marie var her! Fredrik Backman 9788771591927
Britt-Marie var her!

Britt-Marie var her!

13% PLUSRABAT

Britt-Marie var her!

Britt-Marie er 63 år gammel, da hun forlader storbyen og sin utro mand, som hun har været gift med i 40 år. Hun flytter til den lille by Borg. Den lille flække består efterhånden kun af en grillbar og... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Leveringstid: 2 - 4 hverdage
90 dages returret
Spar 27 kr
179 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
206 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 2 - 4 hverdage (59 kr)
Vi sender dig en e-mail, så snart varen er tilbage på lager!   
Ja tak til nyhedsbreve og -sms med tilbud og inspiration. Jeg giver samtykke til at Plusbog ApS må indsamle og behandle mine oplysninger. Se privatlivspolitik her. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.
Leveringstid: 2 - 4 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771591927
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771591923
Indbinding:
Indbundet
Sider:
380
Udg. Dato:
31 okt 2014
Oplagsdato:
25 nov 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 152mm H: 222mm D: 36mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Britt-Marie var her!

Britt-Marie er 63 år gammel, da hun forlader storbyen og sin utro stodder af en mand efter 40 års ægteskab og flytter til den lille flække Borg. Det pæneste, man kan sige om hende er, at hun er en gammel, passiv-aggressiv skærebrænder, og det bedste man kan sige om Borg er, at den ligger ret tæt på en offentlig vej.  

Byen Borg har lidt store tab under den finansielle krise, forretningerne er lukket en efter en, og nu er der kun til salg-skilte og en grillbar, der stinker af øl, tilbage. Og så den lokale fodboldklub. Da Britt-Marie kommer til Borg, er fodbold det eneste vigtige, det lille samfund har tilbage. Og hvis der er noget, Britt-Marie hader, er det lige præcis fodbold! Det kunne have været en vidunderlig begyndelse på en frisk og fantastiske start, det er det ikke. Men det fører til, at den fodboldhadende ældre dame på en afgørende måde bliver involveret i fodboldklubbens juniorafdeling.   

Historien om Britt-Marie er ikke en historie om kærlighed ved første blik, men det er en roman om mennesker, om fordomme, bestik (knive, gafler, skeer), en lille flække, fodbold, frispark og hvordan næsten alting kan fjernes med bicarbonat.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Britt-Marie var her!" af Fredrik Backman
2 anmeldelser
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 07. august 2016
Jeg har læst " En mand der hedder Ove" og "Mormor hilser og siger undskyld" med stor begejstring og derfor havde jeg store forventninger til " Britt- Marie var her". Mine forventninger blev heldigvis indfriet og jeg nød den både rørende, tankevækkende og sjove beretning om Britt Marie i den lille by Borg, hvor hun efter noget tid i byen bliver en del af byens stærke sammenhold og fællesskab. Jeg skraldgrinede flere gange undervejs, men jeg blev også meget rørt over nogle børns barske livsvilkår og over hvor stærkt et sammenhold borgerne i Borg havde. Jeg anbefaler på det varmeste " Britt Marie var her" til nye læsere.
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 03. marts 2015
Britt-Marie forlader sin mand og får midlertidigt ansættelse på fritidshjemmet i Borg. Hun har mildt sagt rengøringsvanvid. Hele livet har hun opvartet Kent og hans børn . Nu er der en absolut anden hverdag for Britt-Marie. Fodbold, beskidte unger og natron i lange baner. Jeg elsker forfatterens ligefremme måde at fortælle på. Man kravler ind under huden på personerne i bogen, griner og græder sammen med dem. Bogen er bare fantastisk !