Alle kan lære at lave en ægte budding. Det kræver blot lysten til at gå i gang og så selvfølgelig lidt komfurtid og køleskabstimer. Belønningen? Et dirrende cremekunstværk, der får voksne til at sukke og børn til at savle.
Danmarks Foodie, Marie Holm, sætter i BUDDING & ANDRE DIRRENDE DESSERTER fokus på den gode, gamle – og glemte – dessert med opskrifter på de bedste buddinger i mands minde og dertilhørende saucer.
Budding smager af barndom, men er meget mere end Dr. Oetker. I hjemmelavet version er den på en gang klassisk og moderne, og begejstrer både store og små, hipstere og husmødre.
Marie Holms buddinger er lækre, lette at lave og festlige at se på. Bogen er smukt og rigt illustreret og udover opskrifter på 25 buddinger + 15 saucer er der nyttige trin-for-trin-fotos, der viser hvordan man laver en basisbuddingcreme og får den støbte budding ud af formen.
De dirrende desserter findes i mange varianter:
Marie Holm (født 1978) er madskribent, forfatter og trendspotter – med en sød mission om at få buddingen tilbage på bordet! Desuden forfatter til den kombinerede essaysamling og kogebog ’Foodie’ og redaktør for bl.a. Claus Meyer, Morten Heiberg, The Coffee Collective og Nikolaos Strangas.
Alle kan lære at lave en ægte budding. Det kræver blot lysten til at gå i gang og så selvfølgelig lidt komfurtid og køleskabstimer. Belønningen? Et dirrende cremekunstværk, der får voksne til at sukke og børn til at savle.
Danmarks Foodie, Marie Holm, sætter i BUDDING & ANDRE DIRRENDE DESSERTER fokus på den gode, gamle – og glemte – dessert med opskrifter på de bedste buddinger i mands minde og dertilhørende saucer.
Budding smager af barndom, men er meget mere end Dr. Oetker. I hjemmelavet version er den på en gang klassisk og moderne, og begejstrer både store og små, hipstere og husmødre.
Marie Holms buddinger er lækre, lette at lave og festlige at se på. Bogen er smukt og rigt illustreret og udover opskrifter på 25 buddinger + 15 saucer er der nyttige trin-for-trin-fotos, der viser hvordan man laver en basisbuddingcreme og får den støbte budding ud af formen.
De dirrende desserter findes i mange varianter:
Marie Holm (født 1978) er madskribent, forfatter og trendspotter – med en sød mission om at få buddingen tilbage på bordet! Desuden forfatter til den kombinerede essaysamling og kogebog ’Foodie’ og redaktør for bl.a. Claus Meyer, Morten Heiberg, The Coffee Collective og Nikolaos Strangas.
Prisen for levering afhænger af typen af dit medlemskab, eller om du ikke har et medlemskab.
Hvis du ikke har et medlemsskab er priserne som følger:
Levering til pakkeshop | 39,95 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering | 59,90 kr. pr. ordre |
Med et guldmedlemsskab er leveringspriserne:
Levering til pakkeshop. Ordrer under 250 kr. | 34,95 kr. pr. ordre |
Levering til pakkeshop. Ordrer over 250 kr. | 24,95 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer under 250 kr. | 59,90 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer over 250 kr. | 49,90 kr. pr. ordre |
Med et plating- eller streaming medlemsskab er leveringspriserne:
Levering til pakkeshop. Ordrer under 250 kr. | 24,95 kr. pr. ordre |
Levering til pakkeshop. Ordrer over 250 kr. | 0 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer under 250 kr. | 44,90 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer over 250 kr. | 19,95 kr. pr. ordre |
Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til at ændre i et fragtbeløb efter ordreafgivelse, hvis man som kunde har opnået en særlig fragtpris pga. køb for over 250 kr. og efterfølgende retter i sin ordre, så ordrebeløbet kommer under 250 kr. Ovenstående fragtpriser for ordrer under 250 kr. vil i så fald være gældende.
Levering
Varerne sendes indenfor 1-6 hverdage. Den konkrete leveringstid står oplyst ved hver enkelt vare. Levering sker med PostNord eller DAO distribution. Vi leverer kun i Danmark og ikke til Grønland og Færøerne.
Vær opmærksom på, at DAO ofte leverer om natten, og at der ikke skal kvitteres for modtagelse af pakken fra DAO. Hvis ikke DAO kan levere pakken forsvarligt ved dør eller i postkasse,
vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste pakkeshop, også selvom du har betalt for hjemmelevering.