Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Danish Book Blog Award

Plusbog.dk skabte Danish Book Blog Award i 2016. I Danmark havde vi ikke en pris, der hyldede de mange hårdtarbejdende, danske bogbloggere, som med stor passion skriver om bøger og bøgernes univers – dét ønskede vi at ændre. Danish Book Blog Award blev skabt for at kåre Danmarks bedste bogblog, og nu er det igen ved at være tid til Danish Book Blog Award!

Plusbog.dk kårer Danmarks bedste bogblogger den 10. november 2017.

Stem på din favorit nu.

Du kan stemme til og med fredag den 13. oktober kl. 23.00.

Herunder finder du de 16 nominerede, som du kan stemme på.

Herefter bliver alle stemmerne talt sammen, og de fem bogblogs med flest stemmer går videre i Danish Book Blog Award finalen. De fem, der går videre, bliver offentliggjort onsdag den 01. november. Herefter vil en jury bedømme de fem finalister og med deres baggrund i bogbranchen, blogbranchen og på den digitale scene finde frem til den endelige vinder af Danish Book Blog Award 2017!

Stem her

Afstemningen er slut.

Finalisterne offentliggøres den 1. november, og Vinderen offentliggøres den 10. november 2017.

Mens du venter på det, hvad så med at læse en god bog? Klik her for at se vores bestsellers

For at vinde skal bloggen være dybt forankret i bøgernes verden, den skal emme af læseglæde og inspirere sine læsere. I 2016 vandt bloggen Paperback Castles, som drives af Rikke Møller, Danish Book Blog Award. Paperback Castles åbner en vidunderlig verden dedikeret til bøger fyldt med smukke billeder for sine læsere. På Paperback Castles kan man f.eks. finde gode indlæg om britiske klassikere, fantasy, chick-lit og meget, meget mere.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display