Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Julegaveguiden

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Danish Book Blog Award

Plusbog.dk skabte Danish Book Blog Award i 2016. I Danmark havde vi ikke en pris, der hyldede de mange hårdtarbejdende, danske bogbloggere, som med stor passion skriver om bøger og bøgernes univers – dét ønskede vi at ændre. Danish Book Blog Award blev skabt for at kåre Danmarks bedste bogblog, og nu er det igen ved at være tid til Danish Book Blog Award!

Plusbog.dk kårer Danmarks bedste bogblogger den 10. november 2017.

Stem på din favorit nu.

Du kan stemme til og med fredag den 13. oktober kl. 23.00.

Herunder finder du de 16 nominerede, som du kan stemme på.

Herefter bliver alle stemmerne talt sammen, og de fem bogblogs med flest stemmer går videre i Danish Book Blog Award finalen. De fem, der går videre, bliver offentliggjort onsdag den 01. november. Herefter vil en jury bedømme de fem finalister og med deres baggrund i bogbranchen, blogbranchen og på den digitale scene finde frem til den endelige vinder af Danish Book Blog Award 2017!

Vinder
Bibliotekattens Bøger er Kathrines bogblog. På Bibliotekattens Bøger kan man læse om YA og andre spændende genrer.
Finalist

Bogfidusen

Bogfidusen er en bogblog, og Camilla, der står bag, anmelder mange forskellige titler, men det er hovedsageligt krimi, spændingsromaner, historiske romaner samt børnebøger, du kan læse om.
Finalist

Bogfriisen

Bag Bogfriisen finder man Tina. Hun skriver vidt og bredt om de nyeste bøger på markedet og om mange forskellige genrer.
Finalist

Book me up, Scotty!

Book me up, Scotty! er skrevet af Maria, der kalder sig selv en meget åben læser. Det kan man se i de forskellige bøger, hun skriver om på bloggen.
Finalist

Vild med krimi

Bag bloggen Vild med krimi finder man Rebekka, der læser mange genrer men altid vender tilbage til krimien, som hun elsker.

Boghjørnet

Boghjørnet er en blog, drevet af Simone, der ikke diskriminerer blandt genrer. Derfor kan man finde lidt af hvert på hendes blog.

Bogliv

Bag bloggen Bogliv finder man Ulla, Marlene og Jacob, som står for bloggens gode anmeldelser og indlæg om bogliv – et liv med masser af bøger og læsning.

Borough of Books

Borough of Books er skrevet af bloggeren Iben. Hun skriver bl.a. om kærlighed, krimi, YA og historiske romaner.

Frk. Litteratur

Frk. Litteratur er Amanda Emma. Hun skriver bredt om forskellige genrer indenfor litteratur på Frk. Litteratur.

Litfix

Litfix er en bogblog, som Julie står bag. Hun skriver bredt om litteratur med bl.a. boganmeldelser og forfatterinterviews, så man kan få et litteratur fix.

Mellem-linjerne

Mellem-linjerne er en blog, der drives af Sara, Rikke K og Rikke H i fællesskab. Sammen skriver de om forskellige genrer og forfattere.

Ord fra en bibliofil

Ord fra en bibliofil drives af Ann-Kristine, der læser og blogger om mange forskellige genrer af bøger. Så man kan finde lidt af hvert på bloggen.

Reading Raindrops

Reading raindrops er skrevet af Karina, der læser og skriver om  YA, fantasy og amerikansk litteratur på bloggen.

Sabrina’s Blog

Det er naturligvis Sabrina, der står bag Sabrina’s Blog. På bloggen finder man blogs om fantasy, dystopi og det paranormale.

Skrivepulten

Skrivepulten er Karins bogblog. Bloggen fyldes med anmeldelser, forfatterinterviews, læseudfordringer m.m.

Windblown Pages

Windblown Pages skrives af Nikoline, der anmelder bøger, interviewer forfattere og skriver om bogrelaterede emner.

Stem her

Afstemningen er slut.

Finalisterne offentliggøres den 1. november, og Vinderen offentliggøres den 10. november 2017.

Mens du venter på det, hvad så med at læse en god bog? Klik her for at se vores bestsellers

For at vinde skal bloggen være dybt forankret i bøgernes verden, den skal emme af læseglæde og inspirere sine læsere. I 2016 vandt bloggen Paperback Castles, som drives af Rikke Møller, Danish Book Blog Award. Paperback Castles åbner en vidunderlig verden dedikeret til bøger fyldt med smukke billeder for sine læsere. På Paperback Castles kan man f.eks. finde gode indlæg om britiske klassikere, fantasy, chick-lit og meget, meget mere.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display