plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Den nye persondatarets aktører

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 365 kr
Spar 60 kr
305 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
365 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Den nye persondataret skabt af persondataforordningen og suppleret af databeskyttelsesloven indkredses i denne bog ved at sætte fokus på de aktører, der optræder i reguleringen og som på hver deres måde er afgørende for, at persondataretten fungerer.

Aktørerne har både forpligtelser og rettigheder. Bogens fokus er på:
  • Den registrerede
  • Den dataansvarlige
  • Databehandleren
  • Databeskyttelsesrådgiveren
  • Datatilsynet
  • Det Europæiske Databeskyttelsesråd
  • EU-Kommissionen
  • Domstolene og EU-Domstolen
Ved at tage udgangspunkt i aktørerne formidles den nye persondataret ud fra en anden indfaldsvinkel end sædvanligt med den målsætning at skabe en bedre forståelse af denne nye ret.

Peter Blume er professor dr.jur. ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788757440263
Forlag:
Djøf Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8757440263
Indbinding:
Hæftet
Sider:
160
Udg. Dato:
23 maj 2018
Oplagsdato:
23 maj 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 229mm D: 14mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Den nye persondatarets aktører
Peter Blume
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage