Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Det der skiller os Brit Bennett 9788702313444
Det der skiller os

Det der skiller os

32% PLUSRABAT

Det der skiller os

Det der skiller os er Brit Bennetts store gennembrudsroman om familierelationer, kærlighed og raceforskel – en rørende page-turner, som du må læse.  Romanen er allerede blevet en international bestse... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 97 kr
202 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702313444
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702313444
Indbinding:
Indbundet
Sider:
416
Udg. Dato:
10 jun 2021
Oplagsdato:
1 okt 2021
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 167mm H: 236mm D: 41mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Det der skiller os

Det der skiller os er Brit Bennetts store gennembrudsroman om familierelationer, kærlighed og raceforskel – en rørende page-turner, som du må læse. 

Romanen er allerede blevet en international bestseller, og den handler om at finde sin vej i verden i jagten på det gode liv, ægte kærlighed og en identitet, man selv har valgt. 

Samtidig er den et fremragende portræt af det amerikanske samfund fra 1950’erne til 1990’erne – og en roman, der med dyb empati udforsker vores forhold til fortiden, hvordan den former os, hvordan vi holder fast i den, og hvordan vi forsøger at undslippe den.  

Stella og Desiree Vignes er enæggede tvillinger, som vokser op i en lille sydstatsflække befolket af sorte, der i 1950’ernes USA er født til et liv uden de hvides privilegier. Pigerne er uadskillelige som børn og stikker som 16-årige af sammen fra byen og deres mor i håbet på et bedre liv. Men skæbnen og deres livsvalg adskiller dem, og de to tvillingepiger ender med at leve to meget forskellige liv langt fra hinanden. Desiree vender efter mange år tilbage til barndomsbyen sammen med sin datter til et liv som sort. Stella derimod udnytter, at hun grundet sin lyse hud kan gå for at være hvid og bosætter sig i Californien, hvor hun lever et liv som velhavende husmor med en mand og en datter, der ikke kender hendes fortid. Selv adskilt af mange kilometer og løgne er tvillingerne og senere deres døtres skæbner uløseligt forbundet.  

Køb den nye internationale bestseller af Brit Bennett hos Plusbog.dk - hvis du var vild med Hvor flodkrebsene synger, er den et must-read!

Det der skiller os er en medfølende og begavet roman, der undersøger driften mod et bedre liv og den pris, vi er villige til at betale for at leve som en anden.  

Romanen gik direkte ind som #1 på New York Times’ bestsellerliste, den er solgt til forlag i over 30 lande, ligesom HBO har sikret sig filmrettighederne.     

ONE OF BARACK OBAMA'S FAVORITE BOOKS OF THE YEAR 2021 WOMEN'S PRIZE FINALIST 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Det der skiller os" af Brit Bennett
2 anmeldelser
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 06. september 2022
Så blev jeg færdig med endnu en fremragende, men også meget anderledes bog, end jeg er vant til at læse. Den handler om to teenager-tvillinger, der stikker af hjemmefra for at udleve deres drømme. De er af afrikansk afstamning, men er så lyse i huden, at de kan gå for at være hvide. Det vælger den ene søster, og så må deres veje skilles. Det er en uhyre velskrevet bog, og forfatteren kommer vidt omkring i det amerikanske samfund. Denne bog sætter fokus på, at vi skal leve med vores valg, og at vi skal tænke os rigtig godt om, for vi aner ikke, hvilke konsekvenser vores valg får. Læs den, det er et must!
[email protected] / 230 anmeldelse(r)
den 18. juli 2021
Brit Bennett skriver godt - virkelig godt - i et let forståeligt, flydende sprog. Der er stærke følelser på spil. Om at være hvid eller sort. Om identitet. Hvem er jeg ? Hvem vil jeg gerne være ? Om de stærke bånd til fortiden. Familien og trangen til at være fri. Det er brillant læsning. Vh Genai