Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Dobbeltgængeren

af Tess Gerritsen

Hæftet, 2017

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 299,99 kr

info-icon Medlemspris

197,95 kr

Spar 102,04 kr (34%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
104 kr 156 kr
104 kr 156 kr

Beskrivelse
Rizzoli og Isles serien - bind 4 
Retsmediciner dr. Maura Isles er vant til at stå ansigt til ansigt med døden i sit daglige arbejde, men aldrig før har et dødsfald rystet hende så meget. Den kvinde, der findes skudt i nærheden af Mauras hjem, ligner hende på en prik, helt ned til de mindste detaljer.
Den allerede bizarre drabsefterforskning bliver nu en rejse ind i en fortid fuld af mørke hemmeligheder og fordrejede sandheder, og Maura føres på sporet af den mor, hun aldrig har kendt – en iskold og beregnende kvinde, der gav hende livet … men måske også har tænkt sig at tage det fra hende igen.
SKREVET OM TESS GERRITSEN :
"... husk at låse dørene, se dig over skulderen og tjekke under sengen, inden du går i gang med bogen."
- ***** Krimifan.dk
"Ægte page-turner og særdeles velbegået krimi. Man sidder som naglet i læsekrogen."
- Litteratursiden.dk
"Det kræver nerver af stål og lås på vinduer og døre at læse Tess Gerritsens bøger ... Spændingen stiger til det ulidelige ... nærmest umuligt ikke at læse bogen i 'et stræk ..  utrolig velskrevet, sproget flyder og siderne vender sig selv. En helt igennem velgjort krimi ..."
- Litteratursiden
" ... velfortalt og drønspændende"
- god-bog.dk
"Dobbeltgængeren er en ekstremt gennemtænkt og intelligent krimi."
- Frk. Tine krimitanker

Bog detaljer
Dansk
9788776778644
Jentas A/S
Anne Mette Poulsen
8776778649
Hæftet
400
23. marts 2017
23. marts 2017
1
1
B: 140 H: 220 D: 27 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

2 boganmeldelser af Dobbeltgængeren
Når man sidder med en bog af Tess Gerritsen i hånden, ved man, at man bliver godt underholdt i de næste mange timer. Maura har været til en retsmedicinsk konference i Paris, og da hun kommer hjem, er der fyldt med politibiler i hendes gade. En ung kvinde er blevet skudt på klos hold næsten lige uden for Mauras hus, og hun ligner Maura til forveksling. Dette er en del af optakten til denne spændende og intense krimi. Og forfatteren sparer som sædvanlig ikke på de makabre detaljer. Plottet er så fantastisk fundet på, og politiet ledes på flere forskellige vildveje. Det der begyndte med et enkelt mord på en kvinde, spreder sig til massemord på højgravide kvinder fordelt over flere stater. Personerne bliver mere og mere levende, og man lever med i deres problemer, og i denne bog er det især Mauras herkomst, der kredses om. ADVARSEL: læs ikke denne bog, hvis du er gravid!
Tess Gerritsen har med denne bog sat sig godt og grundigt fast, som én af mine absolutte yndlingsforfattere i krimi-genren. Uha den er velskrevet og spændende. Det er én af den slags bøger, hvor jeg indimellem ikke har haft tålmodighed til at læse linjen færdig, for at finde ud af hvad der skete! Jeg har bogen igennem haft (flere) idéer om hvordan plottet hang sammen, men har måtte sande at ingen af mine teorier holdt stik. Intet har været forudsigeligt! DET kan jeg godt lide, at en bog kan! Bogen har en del referencer til de tidligere i serien, hvorfor det er en fordel at have læst dem. Jeg er fan, og det er uden tvivl en bog jeg fremadrettet anbefaler alle, med hang til krimier! Fantastisk bog!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display