Du kan stadig nå det! Se julens leveringstider her - Få fri fragt

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Doktor Søvn

af Stephen King

Indbundet, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,00 kr

Medlemspris info-icon

169,95 kr
Spar 129,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

26% RABAT

219,95 kr
Spar 79,05 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 70,00 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

2 boganmeldelser af Doktor Søvn
Fire stjerner til denne moppedreng (over 500 sider) af en roman fra Stephen King. Hvad skete der med drengen Danny fra Ondskabens Hotel, som undslap hotellet sammen med sin mor? Det får man svaret på her. Livet har ikke været let for Danny, med hans traumatiske barndom i bagagen. Evnen til at skinne forsvinder sammen med de dårlige minder, når han drikker sig i hegnet, hvorfor Danny rammer bunden som hard core alkoholiker. Han vælger dog en anden livsvej og arbejder på et hospice, hvor han får kontakt med den stærkt skinnende pige, Abra. Hendes liv er i fare, da en flok "mennesker" lever af at dræbe børn med de samme evner som hende. Danny sætter sig for at hjælpe hende. Er du til overnaturlige evner og gys på den helt rigtige Stephen King-måde, er bogen et must. Den fik da mig til at få mareridt, som jeg troede jeg var vokset fra.
Har du undret dig over, hvad der skete med de overlevende fra "Ondskabens Hotel", lille Danny og hans mor, og kokken Dick Hallorann? Så er svaret i "Doktor Søvn", hvor vi følger Danny og hans mor i årene efter opholdet på The Overlook. Selv om de slap levende derfra, plager dæmonerne fra dengang stadig lille Danny. Danny får hjælp fra sin ven Dick til at håndtere de værste dæmoner, og alt ser godt ud en tid. Men Danny plages af meget livagtige mareridt og sine egne indre dæmoner og prøver at dæmpe dem ved hjælp fra alkoholens beroligende tåger. Hans liv er en stor deroute; han flytter fra sted til sted og arbejder hist og her, og der synes ikke at være noget at leve for. Han når bunden, da han vågner hos en enlig mor Camilla og hendes lille søn Tommy, der bærer tydelige tegn på overgreb og misrøgt, og intet gør ved det. Hans flakkende tilværelse fører ham til Frazier, hvor han først får arbejde i en lilleputby som altmuligmand. Hans nye kollega Billy Freeman og deres arbejdsgiver hjælper ham med i Anonyme Alkoholikere, hvor Dan for første gang bliver ædru. Han får arbejde på det lokale hospice, hvor han kan bruge sine overnaturlige evner til at skinne med at hjælpe de døende videre. Der synes endelig at komme lidt styr på hans tilværelse, men mindet om lille Tommy plager hans dårlige samvittighed. Han bliver kontaktet af den lille pige Abra, hvis evner til at skinne i overflod overstiger Dans egne evner, og snart går det op for dem, at Abra er i overhængende fare. Den mystiske kult "De Sande Forbundne" lever af dampen fra børn med overnaturlige evner, og de rejser Amerika rundt for at finde disse børn og tage livet af dem, for i dødsøjeblikket at indånde dampen fra de døende børn. Kulten har fået færten af Abra, og Danny og Abra må forene deres overnaturlige kræfter for at kæmpe for Abras overlevelse og bekæmpe den onde kult. Stephen King har med stort mod kastet sig ud i at skrive en fortsættelse til en af hans mest berømte bøger til dato, og samtidig slipper han sine egne indre dæmoner løs i beskrivelsen af alkoholismens væsen, som han jo selv kender til fulde. Med hans sædvanlige underfundige humor og sproglige perler får han fortalt en gribende spøgelseshistorie om kampen mellem det gode og onde, familierelationer og det vigtige i at finde noget at leve og kæmpe for her i livet, for at det onde, håbløsheden og afhængigheden, ikke skal få overtaget. Bogen viser tydeligt, at Stephen King har et stort menneskekendskab og indsigt i alkoholikerens væsen. Jeg er vild med hans fantastiske evne til at levendegøre sine personer, så man krampagtigt vender hver en side i bogen for at se, hvordan det går dem. Og hans fantastiske evne til at blande virkeligheden med en god spøgelseshistorie, så man kan have svært ved at finde ud af, hvad der er virkelighed og fantasi. Jeg kan varmt anbefale denne bog til en blæsende, mørk efterårsaften, men sæt dig godt til rette, for du får ikke lagt bogen fra dig, før du er færdig.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display