Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Elskede Heidi Søren Hammer, Lotte 9788702191974
Elskede Heidi

Elskede Heidi

23% PLUSRABAT

Elskede Heidi

Genudgivelse i maxipb En kold februardag kidnappes en pige fra en københavnsk udflytterbørnehave. Pigens bedstefar er vicerigspolitichef, og Konrad Simomsen påtager sig modvilligt sagen. Kidnapninger... læs mere
4 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 35 kr
114 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
149 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702191974
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702191974
Indbinding:
Paperback
Sider:
432
Serie:
Maxi-paperback
Udg. Dato:
4 mar 2016
Oplagsdato:
13 dec 2016
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 150mm H: 221mm D: 28mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Elskede Heidi

Genudgivelse i maxipb En kold februardag kidnappes en pige fra en københavnsk udflytterbørnehave. Pigens bedstefar er vicerigspolitichef, og Konrad Simomsen påtager sig modvilligt sagen. Kidnapninger er ikke hans ansvarsområde, og desuden bryder han sig ikke om sager, hvor børn er involveret. To dage senere findes pigen død i en beboelsesejendom i Bellahøj. Kort herefter bliver en teenagepige,hvis far er politibetjent, kidnappet på vej hjem fra håndbold. Et foruroligende mønster tegner sig: Nogen har til hensigt at skade politiets ansatte ved målrettet at ramme deres familier. Frygten breder sig blandt Konrad Simonsens medarbejdere i Drabsafdelingen. Ikke alene er de på bar bund i de to sager, men gerningsmandens næste træk kan også ramme dem selv. Elskede Heidi er 6. bog i Lotte og Søren Hammers krimiserie om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen fra Drabsafdelingen i København.
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Elskede Heidi" af Søren Hammer, Lotte
4 anmeldelser
Lenariis / 91 anmeldelse(r)
den 18. oktober 2017
Elskede Heidi af Lotte & Søren Hammer - sjette del i serien om chefkriminalinspektør Konrad Simonsen og hans afdeling. Denne gang bliver først en lille pige kidnappet fra sin børnehave, for få dage senere at blive fundet dræbt. Hun viser sig at være barnebarn til vicerigspolitichefen. To dage senere bliver en teenagepige kidnappet på vej hjem fra håndboldtræning. Hendes far er politibetjent. Der begynder at tegne sig et mønster - nogen ønsker målrettet at ramme politiets ansatte ved at gå efter familierne. Det skaber selvfølgelig både frygt men også en intens indsats fra hele landets politistyrke. Sindsyg spændende bog, godt skrevet og fastholder en til sidste side!
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 16. juni 2016
Et dejligt gensyn med Konrad, Komtessen, Arne, Klavs og alle de andre. Personerne bliver meget velbeskrevet. Vi får udbygget vores viden om Konrads og Komtessens forhold, Arne er faldet til ro med sin meget yngre kæreste Louise, og Klavs har næsten fået styr på sit temperament. Men har man ikke læst de første 5 i serien, kan man sagtens starte her. I denne bog er omdrejningspunktet topmødet i 1999, ikke sådan at forstå at handlingen foregår der, men der skete noget forfærdeligt, som har martret et par af personerne lige siden, og nu er hævnens time kommet. Og det er politibetjente, det går ud over. Det er en meget spændende bog, der holdt mig vågen til langt ud på natten, og hvor jeg på intet tidspunkt kunne gætte, hvem morderen var. Læs den, og du vil føle dig godt underholdt!
Havping / 125 anmeldelse(r)
den 26. oktober 2015
Dette er den 6. Hammer krimi, men man behøver ikke have læst de første, for at være med. Og utroligt nok er det efter min mening nok nær den bedste. Der er spænding og gys, og masser af ubehagelige plot og hændelser kombineret med ny teknologi. Bogen har fuld fart på lige fra side et til aller sidste punktum, og det er hammer svært (undskyld - det var svært at lade være ;)) at lægge den fra sig før den er læst fuldstændig færdig.
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 22. marts 2015
Konrad kommer på arbejde denne gang, hvor morderen er ude efter politiet eller deres familie. Vi krummer tæer over at børn bliver udsat for forbrydelser , at politifolk uden synlig grund bliver skudt. Vi følger morderen og han hjælper når de arbejder med droner på størrelse med en stor flue. Bogen er klart bedre end den forrige.