SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

En dag vil vi grine af det

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 169 kr
Spar 32 kr
137 kr
Fragt pr. ordre 0 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

169 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

En dag vil vi grine af det af Thomas Korsgaard er fortsættelsen til hans fantastiske debut Hvis der skulle komme et menneske forbi.

Bogen stiller en række spørgsmål, om hvad det vil betyde at komme til penge. For hvad sker der, når en familie, der er vant til underskud pludselig får penge mellem hænderne? Og når de endelig får alt, hvad de tidligere har drømt om. Betyder det, at alt nu kan blive godt for dem hjemme for enden af den lange grusvej i huset lidt uden for Skive?

I bogen får Tues mor en stor erstatning efter en arbejdsskade, og nu skal alt nok blive godt for familien. Men er penge nøglen til, at familien kommer fri af den følelse af rod og opløsning, som indtil da har lagt sit præg på dagligdagen. Og hvad sker der, når Tue ikke er et barn længere med derimod en ung mand. En ung mand, som opdager den verden, som ligger uden for huset for enden af grusvejen?

En dag vil vi grine er opfølgeren til Hvis der skulle komme et menneske forbi, og den fortsætter den både stærke og sørgmodige fortælling om Tue, der er vokset op i et hjem, overladt til ham selv, og hvor de voksne ikke rigtig magter det at være forældrer. Bogen er en fortælling om fysisk og psykisk vold og ensomheden som en del af hverdagen. Men En dag vil vi grine er også en varm og ikke-fordømmende karakteristik af et liv i en hårdt prøvet familie, hvor realiteterne og intentionerne sjældent stemmer overens.

Thomas Korsgaard tog både læsere og anmeldere med storm med hans debut Hvis der skulle komme et menneske forbi, og dette er opfølgeren til den fantastiske fortælling om Tue og hans familie.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711693148
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711693142
Indbinding:
Hæftet
Sider:
320
Udg. Dato:
3 maj 2018
Oplagsdato:
14 jan 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 136mm H: 212mm D: 22mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele