FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

En flænge i himlen - filmomslag

af John Green

Paperback, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 130,00 kr

Medlemspris info-icon

68,90 kr
Spar 61,10 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

38% RABAT

80,00 kr
Spar 50,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 271,20 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
Pris 186,84 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
Harry Potter og de...
J. K. Rowling, Joh...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 249,95 kr.
info-iconMedlemspris 200 kr.
Båven om Gud
Hella Joof
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,45 kr.
info-iconMedlemspris 188 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.

24 boganmeldelser af En flænge i himlen - filmomslag
Det er en ungdomsbog som sagtens kan læses af alle aldre. Den handler om Hazel, som lever med en meget alvorlig sygdom. Hun forelsker sig i Augustus og har svært ved at tillade sig selv at blive forelsket. For hun ønsker ikke at såre nogen, hverken Augustus eller hendes forældre. Bogen indikerer at det er et mirakel at vi lever, ikke en tragedie at vi skal dø. Jeg blev berørt og måtte tørre nogle tårer bort, og smilede ved påmindelserne om de små glæder. Det er en god bog som kan give stof til eftertanke.
"En flænge i hjertet" giver en flænge i hjertet hos bogens læser. En helt igennem gribende, rørende og ikke mindst velskrevet roman, som sætter livet i perspektiv og minder en om at skatte det liv, man har.
En ungdomsbog der bør læses af alle - uanset alder. Det er en bog der sidder i en længe efter man har lukket den, og man skal virkelig være en hård negl for ikke at blive berørt af den. En smuk fortælling om livet, døden og kærlighed.
Virkelig dejlig (og meget sørgelig) ungdomsroman. Det har virkelig været befriende at læse denne kærlighedshistorie. Den er – trods det vildt uretfærdige og sørgelige tema – virkelig sjov, og jeg syntes John Green skriver godt og luftigt. Jeg vidste ikke om jeg ville syntes om den, da det var en ungdomsroman, men jeg må indrømme, at jeg var helt vild med den. Samme dag jeg var færdig med bogen ville jeg se filmen. Her blev jeg selvfølgelig lidt skuffet… Det er ikke det sidste jeg læser af John Green.
Fantastisk fantastisk bog! Kan slet ikke anbefales nok! Jeg kunne ikke lægge den fra mig og græd mig igennem halvdelen af bogen. Helt klart et must read. Og når jeg kommer mig lidt skal den læses igen!
Super letlæselig, fangende og fantastisk bog, som giver et rigtig godt billede på en meget slem sygdom, kræften. Men samtidig en formiddabel fortælling om to unge mennesker, som trods sygdom, tror på kærlighed, romantik, følelser.
En flænge i himlen er en fængende bog, som er letlæselig og dermed svær at lægge fra sig. Skøn bog om livets mørke sider og ikke mindst alt det uventede i livet. Bogen er skøn og så reel. Ikke mindst er den yderst relevant.
Super god og gribende bog om to unge mennesker der kæmper en brag kamp i hverdagen mod kræft. Der er både en masse følelser, romantik, kærlighed, venskab og diverse ting i denne bog, sommetider ved man ikke om man skal græde eller grine! :) Vil nok mest kalde den en ungdoms-bog, men er helt sikker på at den lidt ældre generation også ville kunne falde pladask for denne bog af John Green. - Den sidder lige i øjet! :)
En fantastisk og indlevende bog, der tager et yderst relevant emne op. Bogen er rørende at læse og man kan ikke undgå at knibe en tåre flere steder i bogen. Fantastisk fortælling om ungdomslivets sorger og glæder, med kræft og kærlighed tæt inde på livet - læs bogen !
Denne fantastiske ungdomsbog har det hele! Min datter læste den først og var virkelig grebet af historien, så jeg måtte også læse den bagefter, og den er VIRKELIG unik! Historien om den syge Hazel, der møder kærligheden, på et tidspunkt hvor hun absolut ikke venter den, og heller ikke ønsker den, er så livsbekræftende. Den sætter tingene i perspektiv, for når alt kommer til alt, så er kærligheden vel det vigtigste i livet, hvad enten man er ung, gammel, syg eller rask, og ofte er det den, der holder os i live!
En gribende fortælling om ubetinget kærlighed mellem to kræftsyge unge mennesker, Augustus og Hazel. Jeg har aldrig i mit liv grædt til en bog før denne, og jeg kunne slet ikke stoppe igen, da jeg først begyndte. Der findes så mange sukkersøde kærlighedshistorier, og En Flænge I Himlen er da bestemt også sød, men du sidder måbende tilbage. For hvad sker der nu?
En gribende fortælling om unge med kræft og de tanker og følelser, de gennemlever. Derudover er det en meget smuk kærlighedshistorie. Jeg kneb en tåre flere gange undervejs.
Fantastisk, rammende bog! Fortæller om de vigtige ting i livet med hjælp fra et forrygende plot! Umulig at lægge fra sig.
En rigtig kærlighedshistorie af John Green, som helt klart kan anbefales! Især når prisen er så uhør lav. Jeg har allerede givet mit eksemplar videre, og ved at den også er blevet slugt råt af hende..
En gribende og rørende fortælling om unge mennesker, der bliver ramt af kræft. Bogen handler i høj grad om, at leve livet på trods af kræften. At se mulighederne, gribe chancerne og få mest muligt ud af livet, -selvom det måske bliver kortere end for de fleste. Bogen fortæller på en fin måde, om de ofte stiltiende tanker og bekymringer, som både de pårørende og den syge har. Bogen er en flot ungdomsroman, men bør også læses af fagfolk, der arbejder med kræftramte unge.
En gribende bog om kræft ramte unge der finder kærligheden. Vi følger Hazel og Augustus gennem sorg og glæder. En meget rammende fortælling der går lige i hjertet.
Absolut bedste bog jeg har læst! Så rørrende og spænende, men samtidig også lidt langtrukket. Ellers er den perfekt! Bogen er meget bedre end filmen, anbefaler bogen!
Det her er en bog man bør læse. Jeg vil tilslutte mig koret af "ungdomsbog-tvivlere". Udover begrebet "megafedt" opstår, synes jeg faktisk ikke at man mærker at det er en ungdomsbog. Det er et tungt emne at skrive om unge mennesker med kræft, men det bliver virkelig gjort flot, og anti-kliché agtigt.
"En flænge i himlen" er en vidunderlig og hjerteskærende roman om kræft, kærlighed og venskab. Vi følger Hazel, Augustus og Isaac i deres hverdag med og i kampen mod kræft.
Endnu engang levere John Green et mesterværk. En kærlighedshistorie hvor det er let at blive forelsket i alle karaktererne. En fantastisk historie som alle burde læse, ligemeget alder eller køn.
En fantastisk historie, som enhver skulle gøre sig den tjeneste at læse. Jeg var lidt afskrækket af kræft-temaet, især med unge mennesker, da det jo ikke ligefrem opmuntrer til en feel-good læseoplevelse. Dog vil jeg sige, at jeg på intet tidspunkt følte at kræften overtog handlingen. Det er en super fin fortælling om unge med kræft, MEN i endnu højere grad om unge der forelsker sig og gerne vil leve deres liv, på trods af rigtigt store og livstruende udfordringer. Man griner og græder og vender hver side, med frygt for at historien snart ender...Så god er den!
John Greens femte ungdomsbog, står der skrevet nederst på denne sides beskrivelse af bogen. Havde jeg set det, havde jeg nok ikke købt bogen, for ungdomsbøger plejer ikke at ramme mig... Men denne bog er så alvorlig og vedrørende, så barsk og kærlig at man ikke kan lægge den fra sig. Den er desuden skrevet med et strejf af humør, der gør at man vitterligt kan sidde med tårer i øjnene og grine lidt af de banaliteter livet udsætter os alle for. Og hvor kan livet dog være uretfærdigt! Hazel har terminal kræft. Hun er 16 år og hun skal dø! Det eneste lægerne kan gøre er at forlænge hendes liv, men hun skal dø af sin sygdom! Hvordan skal man så kunne leve et almindeligt teenageliv? Hvordan kan man forelske sig, når man ved man skal dø. Hvordan kan man gøre det mod den anden? Når man er en granat der kan sprænge hvert øjeblik og efterlade granatsplinter i alle i ens nærhed?? En meget smuk og rørende bog og jeg glæder mig utrolig meget til at se filmen der er lavet over den.
Har lige lagt bogen fra mig. Var nødt til at læse den færdig først.... Læs den. Velkommende for os alle, spændende, god, frygtelig, ond, grusom, romantisk, sød..... Alle følelser bliver berørt i bogen (og i dig når du læser bogen).
Denne bog er utrolig god og velskrevet. Hvis du skal til at læse den, så forbered dig på at lade tårerne trille. Jeg læste bogen på engelsk, men har nu købt den på dansk på plusbog. Den er simpelthen så god! Jeg kan kun anbefale, at du læser den, før filmen kommer ud.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display