Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Erna i krig

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 299 kr
Spar 53 kr
246 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
I Erling Jepsens nye roman indkaldes Kalle, der er søn af handlekraftige sønderjyske Erna, til tysk krigstjeneste under Første Verdenskrig. Han har ikke så mange kopper i skabet, som man siger på de kanter, så Erna tør ikke lade ham drage alene i krig. Hun får fingre i en uniform, sniger sig ind på kasernen og kommer med troppetransporten sydpå. Her tager hun del i øvelser og kampe, indtil noget sker, og hun må forlade skyttegravene. Men Erna vil stadig være i nærheden af Kalle, så hun beslutter sig for at slå sig ned på stedet som næringsdrivende med et yderst idealistisk formål: Hun vil ødelægge den preussiske hær indefra på en yderst udspekuleret måde.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702270747
Forlag:
Gyldendal
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702270747
Indbinding:
Hæftet
Sider:
312
Udg. Dato:
3 okt 2018
Oplagsdato:
14 dec 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 140mm H: 217mm D: 25mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Erna i krig
Erling Jepsen
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 10. november 2018
Erling Jepsen forstår at beskrive et meget alvorligt emne med stor følelse og en god portion humor. Erna mistede sin mor som 15-årig, og overtog alt moderens arbejde som vaskekone, selv om nogen var skeptiske. Moderen var også kendt for at skaffe uønskede børn af vejen, og en dag lå et spædbarn foran Ernas dør. Hun gik om natten ned til vandet og druknede det. Da der noget efter lå et nyt barn, tog hun det til sig som sit eget, og Kalle voksede op og blev en stor men enfoldig dreng, som i 1916 blev indkaldt som soldat i den tyske hær, da de boede i Sønderjylland, som dengang var en del af Tyskland. Det mente Erna ikke, at han kunne klare alene, så hun sneg sig med, og kom også helt frem til fronten, og det er de oplevelser, der meget morsomt bliver beskrevet i denne bog. Ud over at bogen er meget morsom, kommer der også af og til et guldkorn, bl.a. siger Erna om Kalle:” Jeg har fuld tillid til hans evner. Det er krigen, jeg ikke har tillid til.” Erling Jepsen får beskrevet krigens rædsler på en helt ny og anderledes måde, men bestemt ikke dårligere.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage