Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Fasandræberne - filmudgaven

af Jussi Adler-Olsen

Hardback, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 150,00 kr

info-icon Medlemspris

102,95 kr

Spar 47,05 kr (31%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
I 1987 findes et søskendepar brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger på, at morderen skal findes blandt en gruppe unge kostskoleelever, der kommer fra nogle af de mest velhavende familier i Danmark. Men beviserne er ikke stærke nok, og sagen henlægges, indtil en af de mistænkte ni år senere melder sig og tilstår, at han stod bag mordene. Dermed er sagen tilsyneladende opklaret. Men af uransagelige årsager lander mappen med sagens akter imidlertid på skrivebordet foran vicekriminalkommissær Carl Mørck, der er leder af politiets Afdeling Q. Carl Mørck er i første omgang overbevist om, at det må være en fejl, at sagen er havnet hos ham, men da han begynder at grave lidt i materialet, opdager han, at noget er rivende galt. Sammen med sin assistent Assad begynder Carl Mørck nu at efterforske en sag, der trækker spor fra den usle posedame Kimmie til tre af landets mest magtfulde mænd, som leder desperat efter hende, fordi hun har en viden, som kan knuse dem. Men finder de hende? Og er det virkelig, hvad de ønsker? Klapjagten er begyndt!
Om forfatteren:
Jussi Adler-Olsen (f. 1950) begyndte i 1990'erne at skrive romaner efter en alsidig karriere som bl.a. forlagsdirektør, chefredaktør, filmkomponist på Valhalla-tegnefilmen og boghandler. Han debuterede med thrilleren Alfabethuset (1997), der ligesom de efterfølgende romaner Og hun takkede guderne (tidl. Firmaknuseren) (2003) og Washington Dekretet (2006) opnåede bestsellerstatus både i Danmark og internationalt. Kvinden i buret (2007) og Fasandræberne (2008) er de første bøger i thrillerserien om vicekriminalkommissær Carl Mørck fra Afdeling Q.
Tredje bind, Flaskepost fra P, udkom i efteråret 2009 og gav Adler-Olsen Læsernes Bogpris fra Berlingske Tidendes læsere, Harald Mogensen-prisen og Det Skandinaviske Kriminalselskabs pris Glasnøglen. Fjerde bind i Afdeling Q-serien, Journal  64, udkom i efteråret 2010 og gav ham i 2011 boghandlernes De Gyldne Laurbær". I december 2012 udkom femte bind, Marco Effekten. Hædret ved prisoverrækkelser i såvel 2011, 2012 og 2013 med titlen Danskernes yndlingsforfatter. I 2014 udkom sjette bind i Afdeling Q-serien, Den grænseløse, og i 2016 gik syvende bind, Selfies, på gaden.
Jussi Adler-Olsens forfatterskab har haft så stor gennemslagskraft i udlandet, at han også her har modtaget en lang række priser: The Sealed Room Award i Japan for Kvinden i Buret - Best Translated Mystery Novel of the year;  The Krimi-Blitz Award 2011 i Tyskland for Flaskepost fra P, som gives til den bedste internationale krimi, magasinet Elle's franske læserpris, Prix de Lectrices de Elle categorie Policier, for Kvinden i buret samt The Barry Award i USA for Kvinden i buret  - Best Novel of the year

Bog detaljer
Dansk
9788740013641
Politikens Forlag
8740013642
Hardback
402
18. september 2014
18. september 2014
11
1
B: 158 H: 233 D: 34 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

2 boganmeldelser af Fasandræberne - filmudgaven
Jussi er simpelthen virkelig god til at fange læseren hurtigt. Han er meget dygtig til at beskrive de enkelte karakterer. Bogen har en spændende handling. Når man først er kommet i gang med den, er den svær at lægge fra sig! Carl og Assad er et genialt makkerpar, som er spændende at følge. Tilføjelsen af Rose til afdelingen er ganske fornøjelig.
Afdeling Q har fået masser af opmærksomhed efter den opklarede sag i "Kvinden i Buret". Det giver Carl Mørck og Assad en tredje medarbejder i kælderen, da de behøver en sekretær. Dette er ikke noget Carl er særligt begejstret for og da slet ikke da han møder den noget anderledes og frembrusende Rose. Samtidig dukker en ny sag på mystisk vis op på Carls skrivebord. En sag der egentlig er lukket med en dom, men som alligevel virker noget ulden. Det bringer Carl og Assad til folk helt oppe i magtens top, hvor noget kunne tyde på, at deres ungdomstid på en kostskole ikke gik helt efter bogen. Fasandræberne er en rigtig spændende bog, der meget hurtigt fanger læseren. Den er skrevet let læselig, men også med et godt nuanceret sprogbrug og mange ping pong replikker mellem karakterne. Plottet og opklaringen er gennemtænkt til mindste detalje, og Adler-Olsen får læseren til at finde både afsky og sympati hos de mange personligheder. Han gør det ikke let for den kære Carl Mørck og flere gange måtte jeg tage mig til hovedet mens jeg tænkte mit, om det liv vicekriminalkommissærren levede, eller prøvede på. Det hele ender i en hurtig afslutning, hvor jeg godt kunne have brugt en længerevarende spænding. Noget hvor Carl og Assad var virkelig tæt på, men så gled det mellem fingrene agtigt. Det er også det eneste jeg vil give af negativitet. Jeg kan og vil ikke sætte mere på bogen, den blev læst på lidt over en dag, og vupti, så var den slut. Jeg er normalt ikke til krimi, men Adler-Olsens formidling af historier og hans helt igennem geniale karakterer, virker bare. Jeg elsker simpelthen hans bøger og har erhvervet mig hele Afdeling Q serien:) Fasandræberne er lige nu aktuel i de danske biografer, og jeg ønskede at læse bogen før jeg så den på det store lærred.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display