Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo
1 anmeldelser

Fermentering

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og fr... læs mere
Vælg format: Hvad er forskellen
Spar 33 kr
166 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Lavere fragtpriser.
199 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 4 hverdage
90 dages returret
Anmeld bogen

Beskrivelse af Fermentering

Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter.Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende te-drik kombucha. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken. 

Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager.Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.  

Søren Ejlersen kender du som medstifter af Aarstiderne.com. 

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed.Står bag den populære blog www.thefoodclub.dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter. 

Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.

Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771596465
Forlag:
People'sPress
ISBN-10:
8771596461
Indbinding:
Indbundet
Sider:
160
Udg. Dato:
6 nov 2015
Oplagsdato:
23 mar 2021
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 178mm H: 248mm D: 16mm
Boganmeldelser · Fermentering
Søren Ejlersen, Steven S. Peterson, Ditte I. Thuesen
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Pia Rikke Dankelev den 13. juli 2016
En spændende bog om et gammelt håndværk. Det bliver sjovt at prøve sig frem til hvad der virker for en selv. Der er klart kombinationer jeg allerede ved ikke virker for os (griner), men har da også lavet et par stykker der har overrasket meget positivt.