Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Fifty-fifty

af Mikkel Sonne

Indbundet, 2009

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

162,95 kr

Spar 87,00 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
I ni år var Mikkel Sonne ven med Timothy Titsworth – ´Øksemorderen fra Texas´ – der sad på dødsgangen i Texas. Da Timothy (kaldet Fifty-fifty) sommeren 2006 blev henrettet, var Mikkel med ved hans side. Ingen af Timothys nærmeste var til stede.
Denne bog er Mikkels historie om venskabet, deres brevveksling og møder, helt frem til sidste dødssuk. Det er en menneskelig historie om et usædvanligt venskab, men også en rystende skildring af, hvordan dødsstraf eksekveres i USA. Samtidig er det historien om Timothys liv og den forfærdelige forbrydelse, han begik som ung i en sanseløs blanding af stoffer og druk. Et tragisk - men spændende - møde med et hjørne af amerikanske lowlife, vi sjældent oplever så tæt på.

Bog detaljer
Dansk
9788770553926
People´s Press
8770553920
Indbundet
0
20. marts 2009
1
1
B: 158 H: 230 D: 23 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

2 boganmeldelser af Fifty-fifty
Wow! Jeg kan slet ikke komme over denne bog. Den er så godt fortalt, og emnet synes jeg er virkelig interessant. Og virkelig barsk! Den rørte mig hele vejen igennem. Jeg fik tåre i øjnene flere gange samt kuldegysninger. Det var helt bestemt en god læseoplevelse. Bogen handler bl.a. om: Venskaber, henrettelse, smerte, Texas, mord, stoffer, dødsgangen og dødstraf. Vi hører om, hvordan det er at være ven med en dødsdømt, og om selve livet inde i fængslet. Om Tims fortid og barske barndom. Vi følger de intense dage op til henrettelsen, og selvfølgelig selve henrettelsen. Jeg får selv tåre i øjnene nu, af at se det hele for mig igen. Det er en virkelig barsk bog, og så er det selvfølgelig bygget på den helt rigtige historie. Så søger i navnene på Google, så kan i læse de rigtige artikler osv. om den uhyggelige sag. Det er en af de bedste bøger, at jeg nogensinde har læst. Jeg har allerede klikket bogen hjem, så jeg kan læse den igen og igen. Jeg har selv pennevenner både rundt i Danmark og rundt omkring i verden, og jeg synes virkelig at det er et spændende og rørende emne.
Den bedste bog jeg længe havde læst. Jeg fældede også en tåre eller to under den. En bog, som ikke er skrevet før, og hvor man ikke føler "at man allerede kender bogen", da det er en unik historie, men samtidig en rigtig barsk bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display