plusbog logo
Plusbog logo

Anders Matthesen

Anders Matthesen Anders Matthesen (f.1975) er også kendt som Anden. Anders Matthesen kan man kalde en multikunster eller et renæssancemenneske, da han bl.a. er kendt som og har, foruden sit yderst succesfulde hverv som standupkomiker, haft succes som skuespiller, sanger og rapper, manuskriptforfatter og instruktør. Han er kendt for sine mange anmelderroste standupshows, og som manden bag TERKEL I KNIBE. Anders Matthesen blev født på Østerbro i København, men er opvokset i Albertslund, et sted han ofte bruger som reference i sit materiale. Han er kendt for at have en grovkornet humor og et til tider grænseoverskridende sprog, som han både bruger til at henvende sig til unge som voksne. I 2000 fik han et gennembrud med cd’en HVAD SNAKKER DU OM? – DEN KA’ BYTTES VOL. 1, der var en samling af sketches og sange, han havde lavet til P3s Børneradio. Albummet solgte 80.000 eksemplarer. Året efter i 2001 kom gyserhørerspillet for børn ARNE FORTÆLLER… TERKEL I KNIBE ud som cd, det solgte 35.000 eksemplarer og blev i 2004 filmatiseret som en animationsfilm. Mere end 379.000 så filmen i biografen. Han har haft stor succes som standupkomiker med shows som TAL FOR DIG SELV, ANDEN PAA COKE?, BYTTE BYTTE KØBMAND og 2016s SHHH. I efteråret 2016 sprang Anders Matthesen ud som børnebogsforfatter med debutromanen TERNET NINJA, der byder på nogle kendte ansigter, for dem som kender til Matthesens tidligere ting, som Onkel Stewart. Find Anders Matthesens bøger billigt her hos Plusbog.dk, så du kan få rigtig god, dansk og til tider meget morsom underholdning.
Normalpris 234,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 249,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 158,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 158,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 133,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 133,-
Ikke medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage