Plusbog logo

 

Sebastian Klein

Sebastian Kleins bøger handler om det, han nu engang er allermest kendt for – dyr! Der er bøger om verdens farligste dyr, de mærkeligste dyr og meget mere.

Sebastian Klein bøger om dyr

Sebastian Klein har medvirket i flere Tv-shows, film og har skrevet børnebøger. Med andre ord spænder han vidt. Fælles for det hele er dog, at han ofte indtager en humoristisk og finurlig rolle, hvor han præsenterer sin karakter eller bøger på en sjov lettilgængelig måde. Det er især det, der har gjort, at mange børn er så vilde med hans bøger og programmer.
I serien ”Læs med Sebastian” bliver du introduceret til forskellige spændende dyr fra hele verden. Han har også skrevet bøger med lister over Verdens 100 farligste dyr, Verdens 100 vildeste dyr og flere. Hvis du har et barn, der er interesseret i dyr, så er Sebastian Kleins bøger et sikkert hit.
Herunder finder du vores udvalg af Sebastian Klein bøger.
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage