plusbog logo
Plusbog logo

Gyldendal

 
Gyldendal er Danmarks ældste og største forlag, og det har ligget på samme adresse i København i et smukt gammelt hus siden slutningen af 1700-tallet.
 
Gyldendal udgiver alle typer af litteratur, og fordi forlaget er så stort og gammelt, er det for det meste også her, du finder klassikere, både danske og udenlandske.
 
I dag udgiver Gyldendal det fineste nye inden for skønlitteraturen, både til børn, unge og voksne, og både prosa og poesi. Faktastoffet og ikke mindst biografistoffet vejer også tungt på den gode måde sammen med al den litteratur, du møder i din vej gennem uddannelsessystemet, fra skole til gymnasium og måske universitetet.
 
I Gyldendal arbejder der ca. 400 mennesker, som til sammen sørger for, at forlaget udgiver over 400 nye titler, som du kan købe her, om året.
 
 
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage