Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,7 stjerner på Trustpilot

God mad - Let at lave (rev. udg.)

Vores normalpris 349 kr
Spar 53 kr
296 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
349 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder!

I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier.

Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711321713
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
ISBN-10:
8711321717
Indbinding:
Indbundet
Sider:
760
Udg. Dato:
20 nov 2015
Oplagsdato:
6 dec 2019
Udgave:
9
Dimensioner:
B: 174mm H: 241mm D: 48mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · God mad - Let at lave (rev. udg.)
Kirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Kimr1508 den 23. september 2016
Som beskrivelsen allerede nævner er denne bog "køkkenbiblen", og det er virkelig ikke meget galt, når det gælder grundlæggende kogekunst. Klassiske danske retter, brød, kager, småkager - men også udenlandske retter. Bogen indeholder også informationer om, hvordan man skal gebærde sig i et køkken f.eks. hygiejne og behandling af kød. Et rigtig godt eksempel, på start-niveauet i denne bog, er opskriften på, hvordan man spejler æg. Det burde være så simpelt, at alle ved det, men det er netop grundbogens lod, at starte fra bunden og samle alle kokke med ti tommelfingre op, så de også får en chance. Vær dog opmærksom på at denne kogebog har meget få billeder. Fokus er primært på ingredienser og fremgangsmåde. Hvis du kender nogen, der ikke ejer en kogebog, er dette en oplagt gaveidé.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele