SE ALLE DE VILDE BLACK WEEK TILBUD - FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Halfdans abc

af Halfdan Rasmussen

Hardback, 2002

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,95 kr

Medlemspris info-icon

89,97 kr
Spar 59,98 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

NORMALPRIS

24% RABAT

114,70 kr
Spar 35,25 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
Pris 186,84 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 271,20 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Båven om Gud
Hella Joof
Forlagets pris 300 kr.
Pris 199,00 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.

33 boganmeldelser af Halfdans abc
Alletiders bog , meget lærerigt for de mindre børn .Man oplever det som en leg, god måde at lærer sproget og alfabetet på
En klassiker for børn og voksne. Sjove rim og remser med bogstaver der ofte får en lettere skør karakter, som man kan grine lidt af. Bogen indeholder desuden gode helsides tegninger, der er med til at underbygge de forskellige rim og remser.
En klassiker der bør stå i alle hjem med børn. Bogen har med sine farverige illustrationer, morsomme og fjollede rim fanget børn og voksende i alle aldre her i hjemmet.
En klassiker som vil være den perfekte dåbsgave! Halfdan Rasmussen bør være et must på hylden i enhver familie med mindre børn. Her bruges den flittigt til højtlæsning
Fantastisk børnebog - selv mange mange år efter, hvor man ikke rigtigt har haft kigget i bogen, så hænger versene stadigvæk ved. Kan klart anbefales, og synes helt klart man nemmere lærer alfabetet. Det giver god træning til de små børn.
Virkelig god bog. Det er en rigtig god måde at lære bogstaverne. Det er nogle gode historier/vers der fanger og hænger fast. Kan varmt anbefales!
Den klassiske børnebog, om rim og remser, hvor der er taget udgangspunkt i alfabetet. Meget morsomt, at børnene kan huske alle disse "fjollede" rim.
En klassiker som et hvert barn bare må eje. Masse af gode rim og remser som gør det meget nemmere for barnet at lære alfabetetet.
Denne bog er et must-have for alle børnefamilier med Halfdans skønne og farverige ABC. En rigtig klassiker, der rummer genkendelsens glæde.
Der er en klassiker, som man må eje hvis man har børn. Halfdan Rasmussens sjove abc rim og remser. Med flotte tegninger af Ib Spang Olsen. Rim og remserne kan også synges. Der findes en cd til bogen.
En bog fuld af rim og remser alle kan huske fra deres barndom. En absolut klassiker, der er værd at have med børn i huset.
Et musthave, min generation er vokset op til rimene af Halfdan Rasmussen og mine børn kommer til at kunne synge dem før det kan rime dem ;-) elsker dem
Denne bog er et must for såvel forældre som bedsteforældre. Som lærer har jeg forøvrigt også brugt nogle af remserne i min undervisning med stor succes. Man skal heller ikke glemme de fantastiske illustrationer, som gør bogen til noget ganske særligt, og så den skønne CD, der er kommet til i den seneste udgave, jeg har investeret i. Den bør stå i ethvert hjem.
Bogen vi alle kan huske fra egen barndom - og derfor har lyst til at give videre til vores børn og venners børn! Halfdan Rasmussens herlige sproglige firnurligheder kombineret med skønne tegninger er og bliver en alfabet-klassiker!
Halfdans bogen er et hit og bør være at finde i ethvert hjem med børn. Han sjove bøger med spændende tegninger fanger alle børn, vil jeg vove at påstå..
Uundværlig i børneværelset! Gode billeder og sjove - Halfdan kan bare det dér!
Denne bog skal være i et hjem hvis man har små børn. Den går aldrig af mode.
Har vi slidt den op? Ja, det har vi og vi har læst og læst den igen og igen, og spørger man mine unger om hvilket et bogstav de syns bedst om er og bliver det N med de norske nisser. :0) Den er et absolut must have for alle børn.
Denne bog skal man bare eje hvis man har børn i 2-4 års alderen. Den er sjov og underholdene.
En af mine yndlingsbørnebøger da jeg var lille - den står stdig hjemme på reolen til når jeg selv engang får børn som skal lære alfabetet på en sjov og lærerig måde :)
Jeg har en handicappet nevø på 41 år, og han elsker simpelthen Halfdans skønne digte. Når man læser dem for ham, klukler han. Moster Kirsten
Endnu en klassiker af Halfdan Rasmussen. Bogen blev indkøbt da ældste skulle starte i 0. klasse, og var et super suplement til at lære bogstaver - og så er rimene jo virkelig gode og underholdende.
En klassiker der aldrig går af mode. Sjov, underholdende og ikke mindst yderst lærerig bog for både børn og voksne.
Den er bare genial. Datteren på 6 år elsker den. De skønne rim og remser får læringen af bogstaver til at være sjov. Alle burde læse denne for sine børn.
Halfdan Rasmussen har alle dage været kanon til skøre og usædvanlige bogstavsrim - også i denne her
Halfdans ABC holder endnu, og selvom jeg ikke synes den er brugbar ift. bogstavindlæring, så er den et godt supplement med Halfdans skøre rim og Ib Spang Olsens skønne tegninger!
Skøn bog, fyldt med dejlige rim og fantastiske illustrationer. Min yngste datter elsker "hendes" rim om Maj måneds katte.
En klassiker! De fleste danske børn vil på et tidspunkt i deres liv støde på Halfdans ABC, og det gør de fordi den er fantastisk. Illustrationerne af Ib Spang Olsen er et eventyr i sig selv!
Man kan huske rimene og ramserne, men aldrig hvorfra, men nu har jeg endelig fundet ud af det! En sjov bog til børn og som ældre nemt kan kikke tilbage i og smile af
Elsker alle de gode gamle rim og remser og det samme gør ungerne:-)
Det vækker minder... Sjove rim og remser som selv ret små børn kan forstå. Hyggelige billeder.
En klassiker! Har du børn, skal denne ejes. Det er en fantastisk måde at komme i gang med at forstå det danske sprog, glæden ved at læse og så er det en fed måde at lære alfabetet på! Dejlige tegninger, der er fyldt med stemning! Rim, der er gået over i historien.. For hvem kender vel ikke KanonKongen Knold?
Hvis du har børn er denne bog et must i bogreolen. Halfdan Rasmussen og Ib Spang Olsens samarbejde munder ud i en skøn bog med herlige rim og remser, samt tegninger man kan gå på opdagelse i. Det er en super måde at lærer børnene alfabetet på - også før de overhovedet ved hvad et alfabet er.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display