Camilla Plum har ikke meget fidus til perfekte kager, for perfektionen har som regel en pris, som handler om mindre smag, men går mere op i fremtoningen.
Her er 100 opskrifter om kager, som tænder lys i gæsternes øjne, som får mundvandet til at stige, og som er til at overkomme at få bagt.
Det er et forbløffende lille antal grundopskrifter, man behøver: en lagkage/roulade, en genoise, en mere tæt, sandkageagtig model, vandbakkelser, marengs og makroner og et par mørdeje. De kan kombineres på uendeligt mange måder med skønne cremer, syltetøj og kompotter. Man kan eksperimentere eller bare følge variationerne i denne bog, efter temperament.
Man kan bruge løs af de råvarer, sæsonen byder på, når det er rabarbertid, stikkelsbærtid, jordbærtid, æbletid, eller når det er det vinter og tid til tørrede frugter, chokolade, appelsin og krydderier.Her er også kager helt uden hvedemel, nogle som er uden mel overhovedet og et par helt uden smør. Med Helt i kage så er man fuldt rustet til at bage alle kager i verden.
Billederne til bogen er taget af Anne-Li Engström.
Camilla Plum har ikke meget fidus til perfekte kager, for perfektionen har som regel en pris, som handler om mindre smag, men går mere op i fremtoningen.
Her er 100 opskrifter om kager, som tænder lys i gæsternes øjne, som får mundvandet til at stige, og som er til at overkomme at få bagt.
Det er et forbløffende lille antal grundopskrifter, man behøver: en lagkage/roulade, en genoise, en mere tæt, sandkageagtig model, vandbakkelser, marengs og makroner og et par mørdeje. De kan kombineres på uendeligt mange måder med skønne cremer, syltetøj og kompotter. Man kan eksperimentere eller bare følge variationerne i denne bog, efter temperament.
Man kan bruge løs af de råvarer, sæsonen byder på, når det er rabarbertid, stikkelsbærtid, jordbærtid, æbletid, eller når det er det vinter og tid til tørrede frugter, chokolade, appelsin og krydderier.Her er også kager helt uden hvedemel, nogle som er uden mel overhovedet og et par helt uden smør. Med Helt i kage så er man fuldt rustet til at bage alle kager i verden.
Billederne til bogen er taget af Anne-Li Engström.
Prisen for levering afhænger af typen af dit medlemskab, eller om du ikke har et medlemskab.
Hvis du ikke har et medlemsskab er priserne som følger:
Levering til pakkeshop | 39,95 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering | 59,90 kr. pr. ordre |
Med et guldmedlemsskab er leveringspriserne:
Levering til pakkeshop. Ordrer under 250 kr. | 34,95 kr. pr. ordre |
Levering til pakkeshop. Ordrer over 250 kr. | 24,95 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer under 250 kr. | 59,90 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer over 250 kr. | 49,90 kr. pr. ordre |
Med et plating- eller streaming medlemsskab er leveringspriserne:
Levering til pakkeshop. Ordrer under 250 kr. | 24,95 kr. pr. ordre |
Levering til pakkeshop. Ordrer over 250 kr. | 0 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer under 250 kr. | 44,90 kr. pr. ordre |
Hjemmelevering. Ordrer over 250 kr. | 19,95 kr. pr. ordre |
Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til at ændre i et fragtbeløb efter ordreafgivelse, hvis man som kunde har opnået en særlig fragtpris pga. køb for over 250 kr. og efterfølgende retter i sin ordre, så ordrebeløbet kommer under 250 kr. Ovenstående fragtpriser for ordrer under 250 kr. vil i så fald være gældende.
Levering
Varerne sendes indenfor 1-6 hverdage. Den konkrete leveringstid står oplyst ved hver enkelt vare. Levering sker med PostNord eller DAO distribution. Vi leverer kun i Danmark og ikke til Grønland og Færøerne.
Vær opmærksom på, at DAO ofte leverer om natten, og at der ikke skal kvitteres for modtagelse af pakken fra DAO. Hvis ikke DAO kan levere pakken forsvarligt ved dør eller i postkasse,
vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste pakkeshop, også selvom du har betalt for hjemmelevering.