Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Hofnarren i Murmansk

af Jens Henrik Jensen

Paperback, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 130,00 kr

info-icon Medlemspris

68,90 kr

Spar 61,10 kr (47%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
To mænd krydser samtidig polarcirklen. Den ene er CIA-agenten Jan Jordi Kazanski. Den anden en gådefuld russer, der lader sig smugle til Murmansk i en dansk lastvogn.
I den russiske atomflådehavn er et højspændt spil mellem flere landes efterretningstjenester sat i gang af en ishavsfiskers makabre fangst: En afhugget, tatoveret arm, der leder CIA på sporet af fældende beviser på illegal dumpning af atomaffald i Barentshavet.
Mens Kazanski famler sig frem i den vintermørke havneby og forfølger det stadig blodigere spor, gør russeren sig klar til sin egen mission. Og i kulissen venter andre aktører på at gøre deres entré. En af dem er en kvindelig russisk militsløjtnant, en anden en excentrisk albino, der tilsyneladende holder byen i sin hule hånd: Hofnarren i Murmansk... Jo, dette er så afgjort Jensens bedste thriller til dato, mesterhakket ramasjang, bog for alle drengerøve med hang til intelligent suspense. -Politiken Jens Henrik Jensen er kommet for at blive - som en ny dansk suverænthriller-forfatter. - B.T. Jens Henrik Jensen demonstrerer igen sit håndelag for at konstruere en god historie med interessant personer og alle de forviklinger, der høreragent-genren til. - Ekstra Bladet Om forfatteren:
Jens Henrik Jensen, forfatter og journalist, slog igennem med trilogien Kællingen i Kraków (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Han indledte derefter den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland med Økseskibet (2004),  Kulmanden (2007) og Spøgelsesfangen (2010). Flere af Jens Henrik Jensens bøger er udgivet i en række europæiske lande.

Bog detaljer
Dansk
9788740016161
Politikens Forlag
8740016161
Paperback
416
4. september 2014
4. september 2014
4
1
B: 145 H: 220 D: 30 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Ulven i Banja Luka
Jens Henrik Jensen
Forlagets pris 130 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
Kællingen i Kraków
Jens Henrik Jensen
Forlagets pris 130 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

2 boganmeldelser af Hofnarren i Murmansk
Jan Joirdi Kazanskis gode ven, findes halvdød i trappeopgangen. Han er så medtaget, at han på sygehuset ligger i koma. Nogle dage senere kommer naboerne hjem, og finder en kuvert indenfor døren, med Kazanskis navn på. Den indeholder bla fotos af en afhugget arm, med en karakteristisk tatovering. Hurtigt bliver Kazanski hvirvlet ind i sagen og bliver sendt til Murmansk. Da Kazanski er Person non Grata i Rusland, rejser han med fyldestgørende papirer, som sømanden Sergej Ivanovitj Lunev. Bogen er velskrevet og meget beskrivende. Kulden langt oppe nordpå kryber under huden på en, når forfatteren beskriver folket og militsen . Er man til politiske thrillere er denne den rette.
Fabelagtig! Her får vi nogle beskrivelser af personer og miljøer, så man næsten kan se det hele for sig. Jeg skal aldrig til Murmansk. Kulden ligefrem krøb ind under huden, og som om det ikke var nok, var alt gråt, sort eller brunt. Selv tøjet! Handlingen foregår i en tid, hvor Rusland endnu ikke har fundet sine egne ben at stå på, efter Sovjetunionens sammenbrud, og i Murmansk bliver alt Ruslands radioaktive affald deponeret og dumpet. Historien sættes i gang med, at en fisker får en menneskearm med en meget speciel tatovering i sit garn, og med at et miljøskib forsvinder på mystisk vis. Tatoveringen tyder på, at det er en tidligere elitesoldat fra Sovjet, men blodprøven viser noget andet. Kazanski bliver sendt til Murmansk for at finde armens ”formodede” ejermand, og så er forviklingerne i gang. Hvis man er til spionromaner, så er dette et must!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display