Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Hofnarren i Murmansk

af Jens Henrik Jensen

Paperback, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 130,00 kr

Medlemspris info-icon

84,95 kr
Spar 45,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

2 boganmeldelser af Hofnarren i Murmansk
Jan Joirdi Kazanskis gode ven, findes halvdød i trappeopgangen. Han er så medtaget, at han på sygehuset ligger i koma. Nogle dage senere kommer naboerne hjem, og finder en kuvert indenfor døren, med Kazanskis navn på. Den indeholder bla fotos af en afhugget arm, med en karakteristisk tatovering. Hurtigt bliver Kazanski hvirvlet ind i sagen og bliver sendt til Murmansk. Da Kazanski er Person non Grata i Rusland, rejser han med fyldestgørende papirer, som sømanden Sergej Ivanovitj Lunev. Bogen er velskrevet og meget beskrivende. Kulden langt oppe nordpå kryber under huden på en, når forfatteren beskriver folket og militsen . Er man til politiske thrillere er denne den rette.
Fabelagtig! Her får vi nogle beskrivelser af personer og miljøer, så man næsten kan se det hele for sig. Jeg skal aldrig til Murmansk. Kulden ligefrem krøb ind under huden, og som om det ikke var nok, var alt gråt, sort eller brunt. Selv tøjet! Handlingen foregår i en tid, hvor Rusland endnu ikke har fundet sine egne ben at stå på, efter Sovjetunionens sammenbrud, og i Murmansk bliver alt Ruslands radioaktive affald deponeret og dumpet. Historien sættes i gang med, at en fisker får en menneskearm med en meget speciel tatovering i sit garn, og med at et miljøskib forsvinder på mystisk vis. Tatoveringen tyder på, at det er en tidligere elitesoldat fra Sovjet, men blodprøven viser noget andet. Kazanski bliver sendt til Murmansk for at finde armens ”formodede” ejermand, og så er forviklingerne i gang. Hvis man er til spionromaner, så er dette et must!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display