Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Húrins børn

af J.R.R. Tolkien

Hardback, 2012

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

121,97 kr

Spar 77,98 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Genudgivelse i hardback-udgave.
Fortællingen om Húrins børn opstod i sin første form i 1918 som en af de tre Store Fortællinger , som Tolkien arbejdede på hele sit liv, men aldrig udgav. Fortællingerne var en del af hans livslange projekt om at skabe et stort, sammenhængende mytisk univers, der kulminerede med skabelsen af Ringenes herre i 50'erne.
Fortællingen om Húrins børn finder sted længe før Frodos kamp mod Sauron - i Tolkiens tidsregning ca. 6.500 år før. Elementer i historien har optrådt her og der i de kendte romaner - f.eks. er Aragorns natlige beretning om Beren og Lúthien til hobbitterne på Vejrhøj i Ringenes herre bd. 1, en af de oprindelige tre Store Fortællinger - men en samlet fremstilling nåede Tolkien ikke at skabe. Det er nu lykkedes hans søn Christopher at samle faderens mange skitser til en fortløbende beretning om den legendariske Húrins to børn Túrin og Niënor, deres kamp mod Den Store Fjende Melkor Morgoth, og ikke mindst den forfærdelige forbandelse, der hviler over dem.
Bogen er meget smukt illustreret af Alan Lee, som har illustreret adskillige Tolkien-udgivelser og vandt en Oscar for bedste filmdesign i filmatiseringen af Ringenes herre -trilogien.

Bog detaljer
Dansk
9788702135435
Gyldendal
Jan Lyderik
8702135435
Hardback
328
19. november 2012
19. november 2012
3
1
B: 142 H: 221 D: 31 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

1 boganmeldelse af Húrins børn
Christopher Tolkien træder i faderens fodspor, idet han har færdigredigeret et af J.R.R.Tolkiens mange ufærdiggjorte projekter navngivet Húrins Børn, som en af mange dele i Midgård Universet. Tolkiens mål var i særdeleshed at skabe flere unikke fortællinger, men alle med rod og grobund i det samme store univers, så læseren kunne begynde at nikke genkendende til omtalte steder igennem de mange tidsaldre. Tolkien, der var perfektionisten selv, udgav ikke et projekt, før han var fuldt ud tilfreds med slutresultatet, hvilket også var grundet til at jeg havde min skepsis med denne bog, idet den er færdiggjort af andre – sønnen Christopher. Materiale er der rigeligt at tage at føle på og hatten af for sønnen, Christopher, for at påtage sig denne opgave, som ikke er let. Når det så er sagt, så er bogen lige til at gå til og med samme smag og stil som i Ringenes Herre og Hobbitten med en tilfredsstillende fortællerstil og smukke illustrationer af malermesteren ham selv, Alan Lee, som hele vejen igennem har forstået og omsat det skrevne ord til vidunderskabte miljøer. Selv om Tolkien ikke fik færdiggjort bogen kan man fornemme omhuen i materialet, men det er tydeligt, at en ny ”forfatter” (Christopher) har sat sig bag rattet og givet sit præg til historien. Derfor skal du læse bogen: Bogen som helhed fejler ikke og den er overskuelig og letlæselig med henvisninger til mange steder, navne og andre ting, som du kan kæde sammen med hele Midgårdsuniverset, hvilket er et stort plus. Den er virkeligt lækkert illustreret af Alan Lee og er en smuk hyldest til faderen, også kendt som faderen af fantasy genren, J.R.R.Tolkien. Hvis du er til fantasy genren og Midgårds miljø og Ringenes Herre stemning, så er du allerede på hjemmebane.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display