Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Boganmeldelser hos Plusbog

 

Plusbog boganmeldelser – når du er vild med bøger


Hos Plusbog ønsker vi at inspirere dig og hjælpe dig godt på vej til din næste gode læseoplevelse – og her er vores læseres egne boganmeldelser et helt fantastisk redskab. Er du i tvivl om, hvilken bog skal du læse - eller måske på udkig efter den perfekte boggave - så kan du finde læsernes egne anmeldelser under hver bog.

Du kan læse boganmeldelser på rigtig mange af vores bøger – vores læsere er super gode til at anmelde aktuelle bøger, bestsellere, krimier, børnebøger, kogebøger og meget andet. Måske bliver det en anbefaling fra en anden bogelsker, der afgør hvilken bog, der finder vej hjem i din bogreol. 

Er du på udkig efter flere boganbefalinger? På Plusbogs bogblog kommer der hele tiden nye boganmeldelser og anbefalinger online.  Vi anbefaler hver måned udvalgte aktuelle bogudgivelser, ligesom udvalgte forfattere og journalister giver deres personlige boganbefalinger videre til dig med overskriften ”Min anbefaling til dig”. 

Skriv din egen boganmeldelse


Dine personlige anmeldelser kommer andre til gode, når de skal finde bøger her hos os. Samtidig er de med til at give os her hos Plusbog et indblik i, hvilke titler/bøger, der hitter hos læserne - og hvad der vurderes mindre godt.

Vi stiller ikke skrappe krav til din boganmeldelse. Det vigtigste er, at du har lyst til at fortælle andre læsere om din oplevelse af den bog, du anmelder. 
Det er nemt at oprette en boganmeldelse. Du finder blot den bog på Plusbog, du ønsker at anmelde, finder "Boganmeldelser" nederst på siden og logger ind med din Plusbog-profil. Så er du klar til at skrive din anmeldelse. Din boganmeldelse skal være mindst 120 tegn og du skal give bogen stjerner fra 1-5. Når du har indsendt din boganmeldelse, læser vi den igennem og så får du besked når du kan finde den på Plusbog.dk.

Skriv en boganmeldelse og VIND!


Hver måned belønner vi 1 anmelder blandt de af vores kunder, der har skrevet boganmeldelser af bøger på Plusbog i den forgangne måned. Vinderen får bøger til en værdi af 1000 kr. som de kan vælge på Plusbog.dk. 

 

Månedens vindere - boganmeldelser

 

April 2024: Veronica Vestergaard-Laustsen
Marts 2024: Annika Wiinberg
Februar 2024: Tanja Larsen
Januar 2024: Marianne Kjær Poulsen
December 2023: Jytte Pedersen
November 2023: Kristina Torré-Christiansen
Oktober 2023: Svend Spangsberg
September 2023: Maria Lauring
August 2023: Doris Reinecker
Juli 2023: Lotte Nørgaard Pedersen