Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

Boganmeldelser hos Plusbog

 

Plusbog boganmeldelser – når du er vild med bøger


Hos Plusbog ønsker vi at inspirere dig og hjælpe dig godt på vej til din næste gode læseoplevelse – og her er vores læseres egne boganmeldelser et helt fantastisk redskab. Er du i tvivl om, hvilken bog skal du læse - eller måske på udkig efter den perfekte boggave - så kan du finde læsernes egne anmeldelser under hver bog.

Du kan læse boganmeldelser på rigtig mange af vores bøger – vores læsere er super gode til at anmelde aktuelle bøger, bestsellere, krimier, børnebøger, kogebøger og meget andet. Måske bliver det en anbefaling fra en anden bogelsker, der afgør hvilken bog, der finder vej hjem i din bogreol. 

Er du på udkig efter flere boganbefalinger? På Plusbogs bogblog kommer der hele tiden nye boganmeldelser og anbefalinger online. Plusbogs direktør, Mia Wagner, anbefaler hver måned udvalgte aktuelle bogudgivelser, ligesom udvalgte forfattere og journalister giver deres personlige boganbefalinger videre til dig med overskriften ”Min anbefaling til dig”. 

Skriv din egen boganmeldelse


Dine personlige anmeldelser kommer andre til gode, når de skal finde bøger her hos os. Samtidig er de med til at give os her hos Plusbog et indblik i, hvilke titler/bøger, der hitter hos læserne - og hvad der vurderes mindre godt.

Vi stiller ikke skrappe krav til din boganmeldelse. Det vigtigste er, at du har lyst til at fortælle andre læsere om din oplevelse af den bog, du anmelder. 
Det er nemt at oprette en boganmeldelse. Du finder blot den bog på Plusbog, du ønsker at anmelde, finder "Boganmeldelser" nederst på siden og logger ind med din Plusbog-profil. Så er du klar til at skrive din anmeldelse. Din boganmeldelse skal være mindst 120 tegn og du skal give bogen stjerner fra 1-5. Når du har indsendt din boganmeldelse, læser vi den igennem og så får du besked når du kan finde den på Plusbog.dk.

Skriv en boganmeldelse og VIND!


Hver måned belønner vi 3 anmeldere blandt de af vores kunder, der har skrevet boganmeldelser bøger på Plusbog i den forgangne måned. Vinderne får hver 1 valgfri bog (værdi op til kr. 350,-), som de vælger på Plusbog. Vi udvælger 3 vindere på baggrund af følgende 3 kriterier:  

 

Månedens vindere - boganmeldelser

Juni 2020: Pia Husum Klitte, Susan Aaen og Rasmus Møller Sørensen
Maj 2020: Annette Ansberg, Annelise Christensen og Mie Jonassen
April 2020: Kristina Larsen, Suzanne Edel von Seitzberg og Lisbeth Aaskov
Marts 2020: Elsebeth Hansen, Maria Stavnsbo og Annelise Christensen
Februar 2020: Henriette Lundholm, Mia Jonassen og Tina Mortensen

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage