Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Vi matcher laveste pris - prismatch bøger


Så enkelt er det 

 

Vi matcher laveste netpris for medlemmer - ganske enkelt! Som medlem af Plusbog.dk får du alle dine bøger samt øvrige produkter til den bedste pris, der kan findes online - også selv om denne pris er en medlemspris ved en af vores konkurrenter. Samtidig får du den gode service, som vi er kendte for hos Plusbog. På denne måde er du som medlem garanteret den bedste handel, hver gang du køber varer hos os.  Hvordan gør du? 


Hvis du er medlem af Plusbog og mod forventning finder den ønskede vare billigere et andet sted på nettet, så sidder vores kundeservice klar til at matche denne pris. Prisen skal blot være at finde på en danskejet webshop og opfylde nogle få betingelser, som du finder herunder.

For at kunne dokumentere prisen hos vores konkurrent, skal du tage et skærmbillede af prisen fra pågældende hjemmeside – af hele skærmen og ikke kun af det enkelte tilbud, så vi kan se, hvilken hjemmeside prisen stammer fra. Send dernæst billedet til vores kundeservice, samme dag som du har set prisen.

Opret din henvendelse til os HER.

Du kan trygt gennemføre din ordre og sende dit ordrenummer sammen med billeddokumentationen af den lavere pris til os. Når kundeservice modtager dokumentation samt dit ordrenummer, vil vi rette prisen ned på din ordre. Det vigtige er, at prisen er aktuel på købstidspunktet og opfylder flg. betingelser:  


Betingelser