Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Knud, den Store

af Hanne-Vibeke Holst

Indbundet, 2013

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

189,96 kr
Spar 109,99 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

6 boganmeldelser af Knud, den Store
Knud, den store er Hanne-Vibeke Holsts store, rørende og meget følsomme historie om hendes egen far og familie. Romanen tager sit udgangspunkt ved Knud Holsts fødsel i 1936. Vi følger ham under opvæksten i et stærkt indremissionsk landarbejderhjem, under skoletiden og i tiden som udøvende forfatter, ægtemand og far til tre døtre. Vi følger ham gennem nedturen og frem til hans død. Det er en rørende og følsom historie, hvor Hanne-Vibeke's egen opvækst også kommer med. Romanen er ikke blot et billede og en fortælling om et liv men også en fantastisk fortælling om Danmark og det litterære landskab, der er skabt gennem tiden. En god, rørende og lærerig læseoplevelse, der får mine bedste anbefalinger :-)
En meget ærlig og nøgtern bog fra Hanne Vibeke Holst. En god beskrivende indføring i baggrunden for hendes fars storhed og fald, og hvilke oplevelser, opdragelse, tanker og følelser der lå bag denne skæbne. Den beskriver på en fantastisk måde hvordan Knuds sind var skruet sammen, på denne store personlighed, uden dog at appellere til "hvor-er-det-synd-for-mig". Fængslende og samtidig rørende. Meget velskrevet og "ordentlig".
Hanne-Vibeke Holst dedikere her sin bog til sin fader Knud. Dette er en fremragende bog, som udover at være en beskrivelse af hendes fader, men også om Danmark i 1930'erne. Hanne-Vibeke Holsts skrivemetode kan man enten lide, eller ikke lide. Knud den store, handler om druk, kærlighed og lykke.
Denne bog har Hanne Vibeke Holst ventet mange år på at skrive og udgive. En tidstypisk roman hvor vi for en fantasktisk billede af forfatterens far, en anden tid og en anden dagsorden. Et modigt tidsbillede og rigtig godt skrevet
Jeg har lige læst Hanne Vibeke Holst's biografi om sin far forfatteren Knud Holst's storhed og fald. Hanne Vibeke Holst's romaner er ikke lige mig - de er for dameblads agtige og for smarte. Men hendes sidste bog om sine forældres ægteskab, og de 3 søskende, hvor den yngste Henriette, viser sig at være fra et kærligheds forhold, som moderen Kirsten (BU) Holst havde til en flyver officer. Bogen er fabelgodt skrevet, den er på over 500 sider, jeg læste den på 2 aftener. Hendes beskrivelse af forældrene skærer lige til benene hårdt karsk, men også med megen ømhed. Min egen barndom minder meget om Knud Holst's. Fattigt husmands sted aldrig råd til noget, men med kærlige forældre. Knud Holst, var et begavet menneske. Men blev sin egen værste fjende i hans optur - men især i hans nedtur.
Her har Hanne-Vibeke begået et lille mesterværk. Det er ikke kun en en bog om hendes far, men også et tidsbillede af Danmark fra slut 30’erne til midt 90’erne. Et portræt af en mand, som fralagde sig ethvert ansvar både for sig selv og sin familie, og svigtede sine venner på det skammeligste. Det er godt nok en ordentlig moppe, men jeg følte ikke, at der var en side for meget!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display