Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

KOM SÅ!

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 219 kr
Spar 33 kr
186 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

219 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

'KOM SÅ! 

Du er stærkere end du tror

Krisztina Maria pakker ikke noget ind!

Hun stiller skarpt på, hvorfor så mange mennesker igen og igen hopper i med begge ben, når noget lyder for godt til at være sandt. Når de enten vil tabe sig, leve sundere, blive stærkere og/eller komme i bedre form. Fordi - oftest nedbryder det dem mere, end det bygger dem op. 

Med sin nye bog ’KOM SÅ! Du er stærkere end du tror’, gør hun blandt andet op med kostplaner, glutenforskrækkelse og maner illusionen til jorden om, at man kan blive stram, stærk, slank og sund på rekordtid. 

Krisztina kæmper for, at mennesker skal vågne op til virkeligheden og få kontakt med sig selv, i stedet for at lade sig tryllebinde og tro, at der findes permanent forandring for ingenting. Hun opfordrer os i stedet til at kigge på, hvad der er årsag til, at de fleste ikke lykkes med at skabe sig det sundere og stærkere liv, de ønsker sig.

Med denne bog gør hun dig opmærksom på alt det, du har viklet dig ind i. Men ikke mindst det du kan og skal handle på for at få viklet dig ud igen og få dit gennembrud – altså det holdbare af slagsen! Det gør hun ved at give indsigt i, hvordan den mentale sundhed, og det at vende snuden indad, spiller den største rolle, for at opnå et balanceret forhold til mad og sin krop. Alt sammen på sin sædvanlige direkte og ærlige måde hun er kendt for.

Så, har du en udfordring, når det kommer til sundhed, så er denne bog for dig. Om det er din krop, dit hoved, maden, motionen eller noget helt femte, du kæmper med, så vil du kunne ændre det med denne bog. Det eneste, det kræver, er, at du er villig til at gøre dét, der skal til for at skabe de forandringer, som giver dig et sundt og stabilt forhold til dét, du nu måtte slås med.

’KOM SÅ! Du er stærkere end du tror’ er måske ikke, hvad du er vant til at læse indenfor denne genre. Men den kan blive startskuddet til lige præcis DIT wake up call for at komme ud på den anden side og stå stærkere end nogensinde før - fysisk som mentalt.

Derfor. Kan du nikke genkendende til, at det indtil nu ikke er lykkedes for dig at knække koden til at leve i den krop, du har det bedst i og med det sind, der bakker dig op det meste af tiden. Og ønsker du at få et naturligt forhold til mad og sparke røv med din træning, så kan bogen være din vej ud!

Om du er tyk, tynd, buttet, fed, formet, slank, slatten, eller trænet at se på, spiller i princippet ingen rolle. Hovedet og følelserne kan stadig stikke af, uanset hvordan vi ser ud, og hvordan vores fysik er - med eller uden tøj på. Det hele er et sammenspil af krop, sind og hjerte, for om du lykkes i mere end fire uger ad gangen.

KOM SÅ! Du er stærkere end du tror.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788799806812
Forlag:
Krisztina Maria
Forfatter(e):
ISBN-10:
8799806819
Indbinding:
Paperback
Sider:
192
Udg. Dato:
4 apr 2017
Oplagsdato:
4 apr 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 158mm H: 232mm D: 17mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · KOM SÅ!
Krisztina Maria
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage