Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Kvinden i guld

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Flot stor paperback af den prisvindende bog om Gustav Klimts foretrukne model Adele Bloch-Bauer og  det berømte maleri af hende – et af verdens dyreste malerier, solgt for 158 millioner dollars efter en epokegørende retssag.  

Den amerikanske journalist og forfatter Anne-Marie O’Connor skriver ud fra grundig research og indgående interviews med de efterlevende, der har givet hende adgang til de  private arkiver, om den store gyldne epoke i Wien før 2. verdenskrig.

Om Klimts atelier, der blev en oase for borgerskabets kvinder i kraft af hans sans for deres seksualitet og sanselighed, men også deres spirende trang til et selvstændigt liv. 

O’Connor følger familiens og maleriets skæbne fra nazisternes magtovertagelse til den dag, 60 år efter, hvor arvingerne med den ukuelige niece Maria Altmann i spidsen tager kampen op mod den østrigske stat og mod årtiers uretfærdighed og fortielse af krigens forbrydelser og kræver maleriet tilbage.   

 "O’Connor skriver med en romanforfatters dynamik, idet hun giver de fascinerende personligheder liv og fortæller den mangefacetterede, intenst anfægtende og dybt afslørende historie ...  – Booklist  


Historien er netop blevet filmatiseret af instruktør Simon Curtis (My week with Marilyn) med Helen Mirren i hovedrollen som Maria Altmann.

Filmen havde dansk biografpremiere 29. oktober 2015, var med i Biografklub Danmarks program og har hidtil solgt 150.000 billetter

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793323421
Forlag:
Don Max
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793323425
Indbinding:
Paperback
Sider:
518
Udg. Dato:
3 feb 2016
Oplagsdato:
3 feb 2016
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 148mm H: 221mm D: 35mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Kvinden i guld
Anne-Marie O'Connor
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Helle den 09. juni 2018
Jeg har altid, så langt tilbage jeg husker, været meget glad for Gustav Klimt, især hans gyldne billeder som mosaikker. Og da jeg så så denne bog på udsalg, meget billigt, måtte jeg da have den. Jeg regnede med, at jeg skulle læse om Adele, og det skulle jeg jo også, men at jeg i tilgift fik de østrigske jødernes historie fra omkring slutningen af 1.verdenskrig helt op til i dag, havde jeg ikke forventet. At disse billeder af Klimt også er med til at fortælle Wiens/Østrigs historie, selv om Østrig i efterkrigstiden led af et fælles hukommelsestab, og at de nyere generationer først efter år 2000 begyndte at sætte spørgsmålstegn ved, hvad deres bedsteforældre, måske fædre lavede under nazismen. Det er en fremragende bog, fortalt på en helt speciel måde, og jeg fik lært rigtig meget under læsningen. Det er ikke kun en bog for kunstinteresserede, det er bestemt også for folk, der er interesseret i 2.verdenskrig og Tysklands store kunsttyverier.

Af Havping den 31. oktober 2016
En virkelig interessant bog om Gustav Klimt og hans maleri af Adele Bloch Bauer. Det er en dokumentarisk bog som filmen er bygget over. I filmen er udeladt en masse omkring kunstneren og Wiens Belle Epoque som læseren får fornøjelsen af at lære om. Det er bog som virker utroligt godt researchet og velskrevet, fascinerende og samtidig rystende at læse.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage