Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kvinden i guld

af Anne-Marie O'Connor

Paperback, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,95 kr

Medlemspris info-icon

97,47 kr
Spar 52,48 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

3 boganmeldelser af Kvinden i guld
Jeg har altid, så langt tilbage jeg husker, været meget glad for Gustav Klimt, især hans gyldne billeder som mosaikker. Og da jeg så så denne bog på udsalg, meget billigt, måtte jeg da have den. Jeg regnede med, at jeg skulle læse om Adele, og det skulle jeg jo også, men at jeg i tilgift fik de østrigske jødernes historie fra omkring slutningen af 1.verdenskrig helt op til i dag, havde jeg ikke forventet. At disse billeder af Klimt også er med til at fortælle Wiens/Østrigs historie, selv om Østrig i efterkrigstiden led af et fælles hukommelsestab, og at de nyere generationer først efter år 2000 begyndte at sætte spørgsmålstegn ved, hvad deres bedsteforældre, måske fædre lavede under nazismen. Det er en fremragende bog, fortalt på en helt speciel måde, og jeg fik lært rigtig meget under læsningen. Det er ikke kun en bog for kunstinteresserede, det er bestemt også for folk, der er interesseret i 2.verdenskrig og Tysklands store kunsttyverier.
En virkelig interessant bog om Gustav Klimt og hans maleri af Adele Bloch Bauer. Det er en dokumentarisk bog som filmen er bygget over. I filmen er udeladt en masse omkring kunstneren og Wiens Belle Epoque som læseren får fornøjelsen af at lære om. Det er bog som virker utroligt godt researchet og velskrevet, fascinerende og samtidig rystende at læse.
En bog med et væld af informationer, et væld af farverige personligheder og et væld af historie og forskellige strømninger. Gustav Klimts maleri af Adele Bloch Bauer blev af nazisterne kaldt kvinden i guld for at sløre dels, hvordan de havde fået fingrene i maleriet og dels deres forbrydelser. Tror man, at man får en fiktiv roman om maleriet og dets historie, bliver man skuffet. Derimod maler Anne-Marie O'Conner et billede af 'kvinden i guld' og hendes familie, af Klimt og hans omgangskreds, af Wien og dens 'belle epoque' lignende tid, om nazisternes indtagelse af byen og og maleriets tilbliven og historie. En særdeles velskrevet, velresearched og interessant bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display