Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ligblomsten

af Anne Mette Hancock

Hæftet, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 199,95 kr

info-icon Medlemspris

119,97 kr

Spar 79,98 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
79 kr 99 kr
79 kr 99 kr
50 kr 70 kr

Beskrivelse
LIGBLOMSTEN af Anne Mette Hancock er årets danske krimidebut.
I LIGBLOMSTEN møder læseren journalisten Heloise Kaldan, da hun står midt i et mareridt. En af hendes kilder på avisen er lige blevet afsløret i en løgn, og derfor står avisen nu på gloende pæle. Det samme gør Heloises privatliv. Midt i dette mareridt modtager hun en række mystiske breve fra Anna Kiel – den Anna Kiel der har været eftersøgt for drabet på en ung advokat i tre år.
Både en egenrådige politimand ved navn Erik Schäfer og Heloise selv begynder nu at grave i den gamle sag, da der pludselig sker endnu et drab, der gør den gamle sag ny igen, og en række spørgsmål opstår: 
Har Anna Kiel endnu engang slået til, eller er der måske mere end én morder? Men hvorfor peger alle spor i sagen pludselig imod Heloise? Og er hendes eget liv i fare?
Køb LIGBLOMSTEN af Anne Mette Hancock hos Plusbog.dk, og du er sikret spændende krimilæsning med fokus på psykologien bag en række frygtelige gerninger.  
LIGBLOMSTEN af Anne Mette Hancock, der er den første bog i spændende ny krimiserie, er en stærk krimi om hævn, retfærdighed og tilgivelse.

Bog detaljer
Dansk
9788711569597
Lindhardt og Ringhof
871156959X
Hæftet
308
1. april 2017
15. december 2017
1
3
B: 156 H: 228 D: 28 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 163 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

8 boganmeldelser af Ligblomsten
Meget spændende krimi, som holdt mig i sit jerngreb til allersidste side. Jeg glæder mig til meget mere fra denne forfatter.
Det er da en helt fantastisk debutroman. Den fangede mig fra første kapitel, og bevarede min nysgerrighed, lige til sidste side var læst. BRAVO! Hovedpersonen Heloise er journalist. Hun er blevet fodret med falske oplysninger af en god ven, og hun ville garanteret være blevet fyret, hvis hun ikke havde set chefen med en ung model, som bestemt ikke var hans kone. Pludselig begynder Heloise at få breve fra en kvinde, der hedder Anna Kiel. Anna er eftersøgt for mord via Interpol, og nu skriver hun nogle meget kryptiske breve til Heloise. Til sidst ved Heloise ikke, hvem hun kan stole på. Politiet begynder også at grave i den gamle sag, da Heloise henvender sig, efter hun har fået brev nr.2. Plottet er utrolig godt skruet sammen, og ikke før til allersidst afsløres den egentlige årsag til det første mord, som Anna er mistænkt for. Jeg følte mig virkelig godt underholdt, og Hancock er bestemt en forfatter, jeg vil holde øje med.
Med sådan en debut kan man kun glæde sig til nummer to. Jeg er vild med Ligblomsten og det gennemtænkte plot - man fatter straks sympati for hovedpersonen Helouise, og hendes liv.
Helouise Kaldan er Journalist og havnet lidt i problemer, idet hendes kilde er blevet grebet i en løgn, hvilket har betydet, at Helouise kæmper en kamp for at genoprette sin troværdighed igen. Pludselig en dag modtager Helouise nogle mærkværdige breve fra morderen Anna. Hvorfor har Anna kontaktet Helouise? " Ligblomsten" er Anne Mette Hancocks debut som forfatter og det er en fin debut hun har fået som forfatter. Jeg havde store forventninger til bogen på grund af den flotte medieomtale og flotte anmeldelser hun har modtaget, men bogen levede desværre ikke helt op til mine forventninger. Jeg havde svært ved at leve mig ind i bogen da jeg var kommet i gang med bogen, men pludselig kom der skred i handlingen og bogen blev mere spændende for mig. Jeg kom aldrig helt under huden på Helouise og Politimanden Erik Schäfer, det var mere et distanceret forhold jeg fik til dem, men jeg vil nu alligevel gerne læse mere om dem da jeg syntes de fremstod som meget sympatiske mennesker. Jeg giver bogen 4 stjerner. Hvis bogen skulle have haft 5 stjerner, skulle jeg være blevet opslugt af bogen fra de første sider og Helouise og Erik skulle jeg være blevet mere knyttet til end tilfældet. Til gengæld syntes jeg plottet var uigennemskueligt og godt skruet sammen det vil jeg gerne rose forfatteren meget for. Jeg vil meget gerne læse mere om Helouise og Erik da jeg trods alt er lidt nysgerrig efter at vide hvad deres næste oplevelser bliver.
Heloise Kaldan er journalist og arbejder på et dagblad, hvor hun er kommet lidt i klemme, da hendes kilde er blevet afsløret i en løgn. Pludselig modtager hun nogle breve fra Anna Kiel, som 3 år tidligere skulle have slået en advokat ihjel. Men Anna Kiel er forsvundet og skriver til Heloise at de er forbundet. Politietassistenten Erik Schäfer og Heloise begynder sammen at finde frem til, hvad der skete dengang og hvilken forbindelse det har med de drab der sker og brevene fra Anna Kiel. En super flot debutkrimi og virkelig spændende, jeg kan næsten ikke vente til den næste udkommer. Den pirrer hele tiden til at man lige skal læse lidt mere og lidt mere endnu. Jeg havde rigtig svært ved at stoppe med at læse. Rigtig god læsning om det er på vej i toget, i haven, på stranden eller måske med på ferie. Skynd dig at få fat i den, hvis du vil læse en god krimi.
Fremragende debutkrimi af Anne Mette Hancock. Journalisten Heloise Kaldan modtager breve fra den undvegne morder Anna Kiel, som i 2013 slog den successfulde advokat Christoffer Mossing ihjel på den mest bestialske måde. Det lader til, at Anna mener, at hun og Heloise er forbundet, men Heloise har ingen anelse om, hvad hun mener. Det kræver en del graverarbejde inden sandheden står klart for Heloise og politimanden Erik Schäfer. Spændende, medrivende og helt umulig at lægge fra sig - jeg glæder mig til den næste :)
3 år efter mordet på Christoffer Mossing præsenteres politiassistent Erik Schäfer for et foto af den mistænkte for mordet, Anna Kiel, som har været eftersøgt i forbindelse med mordet. På samme tid modtager journalist Heloise Kalden gådefulde breve. Brevene er underskrevet - Anna Kiel. På trods af det rod der allerede er i Heloises liv på grund af, at hendes kilder er blevet afsløret i en løgn, begynder Heloise at efterforske sagen. Heloise tager kontakt til den journalist, der dækkede sagen 3 år tidligere, Ulrich Andersson. Han ”fanger” hende på vej fra redaktionen og beder hende indtrængende om at droppe sagen. Under politiets efterforskning, opdages en sammenhæng mellem de gådefulde ord i brevene, Heloises navn og en historie, der foregår i Paris i det tolvte århundrede. Men hvor er sammenhængen mellem Heloise, Anna Kiel og Christoffer Mossing? Pludselig vender alle spor mod Heloise - eller gør de? Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog, den beskriver vigtige detaljer på en spændende måde og er krydret med en god portion humor. Den er skrevet i 3. person og alligevel følte jeg, at jeg var trukket ind i selve handlingen. Det er den bedste overspringshandling, jeg nogensinde har benyttet mig af - ikke mange pauser, der blev holdt i læsningen af denne fantastisk spændende bog. Et godt råd: Hav ikke for mange planer, når du starter på bogen
Hvor er det dejligt, at nye danske krimi-forfattere bliver ved med at poppe op. Anne Mette Hancock har ramt hovedet på sømmet med sin krimi "Ligblomsten" og jeg har på fornemmelsen at hun har mere i ærmet. "Ligblomsten" kastede mig hovedkuls ud i uhyggelige mord der ledede til endnu mere uhyggelige opdagelser. Uha - en overgang løb det koldt ned af ryggen. Hovedpersonerne er journalisten Heloise Kaldan og politimanden Erik Schäfer. Mon ikke de to finder sammen igen i bind 2? Der er i hvert fald potentiale til en fortsættelse. Skal jeg finde noget at klage over, så er det nok at jeg ikke helt syntes jeg kommer ind under huden på de to hovedpersoner. Det går over stok og sten og der gives ikke så meget plads til nærmere beskrivelser af personerne. Men når det er sagt, så er det en super god krimi med masser af action. Plottet er velgennemtænkt og godt skruet sammen. Jeg læste bogen i løbet af en weekend og kan blot konstatere at den fænger og er hurtigt læst.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display