Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Linse

af Michael Holbek og Linse Kessler

Paperback, 2015

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 150,00 kr

info-icon Medlemspris

107,95 kr

Spar 42,05 kr (28%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
"Linse - jeg gør, hvad jeg vil" handler om den farverige bryggetøs Linse Kessler.
Linse, der er kendt fra TV3s reality-hit 'Familien fra Bryggen', fortæller nu hele historien om sit barske og eventyrlige liv.
Om at være barn med en tørstig mor og blive hurtig voksen. En vild ungdom som hashsmugler, med knivstikkeri, slagsmål, fængelsophold og fangeflugt. Om at strippe, falde for seje mænd og at blive mor. Om skønhed, tatoveringer, ansigtsløft og brystoperationer. Om et ubrydeligt familiesammenhold og kærlighed til hunde.
Mød Linse - en ualmindelig selvstændig og handlekraftig kvinde med et kæmpe hjerte, som banker bag Skandinaviens største barm. En kvinde, der brænder max for at sætte kulør på livet.
Linse Kessler er aktuel på TV3 i efteråret 2014, med 12 nye episoder af "Familien fra Bryggen". Hendes facebook-profil bliver fulgt af mere end270.000 fans.
Om forfatteren:
Michael Holbek, f. 1961, er uddannet journalist. Har bl.a. skrevet bestseller-biografierne "Hele Sandheden" med Stig Elling (2007), "Duet for livet" med Keld og Hilda Heick (2009) og "Til den yderste grænse" med Kai Vittrup (2010). Samt reportage-bøgerne "Bandekrig - blodbrødre og håndlangere" (2009) og "Storm - den danske agent i al-Qaeda" (2013).

Bog detaljer
Dansk
9788740023374
Ekstra Bladets Forlag
8740023370
Paperback
392
9. juni 2015
2
5
B: 151 H: 225 D: 29 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.

4 boganmeldelser af Linse
En meget letlæselig og fangende bog om Linses liv. Hvis man kan lide bryggepersonerne er det en interessant bog, som giver mange svar om bl.a. Linses fængselsbesøg og hendes barndom. Man kan nærmest høre Linse fortælle historien, når man læser.
Jeg tog lige et afbræk. Jeg er krimi læser men tænkte denne bog må kunne fange mig da jeg syntes Linse er en fed person, med en fantastisk personlighed. Og vil egentlig gerne vide mere om hende, og hendes opvækst. Hun fortæller åbent og ærlig om hendes barndom, hendes mange fængselsophold, hendes operationer. Må sige den kvinde har oplevet meget i hendes liv, og Hun har sku mod på at leve livet "farligt" springer gerne ud i nye ting. Jeg er glad for at jeg tog mig tiden til dette lille afbræk fra mine krimier. Og er om ikke andet nu kun blevet en større fan af LINSE.
Dette er første gang jeg skriver en anmeldelse og jeg er ikke engang færdig med bogen. Men folk skal bare få den købt.. For hold nu op hvor er den sjov og fed. Men samtidig lærerig personligt.. Tankerne begynder at køre på om man mangler noget i livet, er alt oplevet, er man i de rammer man drømmer om og hvis ikke, så lærer du af linse at det er med at komme i sving. Du er cool linse. Tak for dine ord..
Dejlige positive, varme og ærlige Linse. Det skinner igennem i hele bogen. Uanset hvad hun har oplevet, har hun hele livet igennem taget ansvar. En varm bog om en pige som har haft en meget anderledes opvækst hos to mødre, og som på intet tidspunkt fordømmer eller er negativ. Hun ser det positive og kommer videre.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display