Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Gaveguiden

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Mad med hjerte og fornuft 2

af Suzy Wengel og Ida Holm

Hæftet, 2015

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 179,95 kr

info-icon Medlemspris

93 kr

Spar 86,95 kr (48%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt.
Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske.
Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt.
I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier.  
Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost.
Vil du vide mere om Sense? Læs bogen ”Sense – slank med fornuft”, der udkom i efteråret 2014 ved Forlaget Wengel. Eller besøg hjemmesiden www.sensekost.dk.

Bog detaljer
Dansk
9788799775842
Forlaget Wengel
8799775842
Hæftet
120
30. december 2015
1
2
B: 171 H: 240 D: 11 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Mad med hjerte og...
Suzy Wengel og Ida...
Forlagets pris 180 kr.
info-iconMedlemspris 90 kr.
Festlige retter me...
Suzy Wengel og Lai...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Rigtig mad
Thomas Rode Anders...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 49 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 35 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 18 kr.
STAEDTLER Noris co...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

1 boganmeldelse af Mad med hjerte og fornuft 2
Sense er en ny livsstil med mad med hjerte og fornuft. Du skal hverken tælle kalorier eller veje maden, blot forholde dig til, hvor meget en håndfuld er. I dette hæfte 2 er der lavet en plan B velvidende, at når man starter på en ny livsstil, er der nogle dage brug for en hurtig løsning, når hverdagen trænger sig på. Derfor er opskrifterne tilrettelagt, så de kan tilberedes på under 15 minutter, uden at der er givet køb på kvaliteten og sundheden. Jeg er særligt begejstret for, at der er anført kulhydrat-beregning under hver opskrift (ud over selvfølgelig beregning af energi, protein, fedt og kostfibre indhold), da jeg har en søn med diabetes-1. Det gør det fantastisk nemt for os at beregne hans behov for insulin til hvert måltid.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display