Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Maestro

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 299 kr
Spar 53 kr
246 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
EN KOLD EFTERÅRSDAG vågner Haugesund til drabet på en kvinde. Hun er blevet kastet ud fra et højhus. Drabet var varslet. Dagen før modtog journalist Viljar Ravn Gudmundsson på Haugesunds Avis en mail, som han ikke tog alvorligt. Mens politiet afhører Viljar, modtager han en ny mail med endnu en forudsigelse.
 
Den dygtige, men excentriske efterforsker Lotte Skeisvoll får til opgave at standse drabsmanden, før han opfylder sine egne profetier, og hun har travlt. Offer efter offer dør. I baggrunden for det hele står dirigenten med taktstokken i sit personlige rekviem. Han har partituret og kender noderne. Det er ham, der er Maestro. 
 
MAESTRO overrasker og underholder. Geir Tangen leger med genrens konventioner og med læseren, mens han introducerer et rigt og interessant persongalleri. 
 
 MAESTRO er første roman med journalist Viljar Ravn Gudmundsson og efterforsker Lotte Skeisvoll.


Anmelderne skriver om bogen:

Jeg må bøje mig i støvet og sige, at det rent faktisk er lykkedes denne debutant at skabe en original og meget solid krimi - tæt på det perfekte." Bognørden.dk * * * * *

 

"Jeg glæder mig afsindigt til at læse de næste to bøger i serien. Denne er i hvert fald anbefalelsesværdig og jeg tænker, at den vil begejstre læsere, som godt kan lide fx Jo Nesbø." Bechsbooks.dk * * * * *

 

"Overordnet set blev jeg underholdt rigtigt godt undervejs i historien i denne elegante og spændende historie. Geir Tangen har helt styr på sine virkemidler og fortælleteknikker, og det er tydeligt, at han er en erfaren både krimilæser og krimiserieseer!" Drustrup.dk * * * * *

 

"Et velkomponeret mesterstykke, der bør læses af alle med hang til nordiske krimier." Litteratursiden.dk

 
 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771467284
Forlag:
Modtryk
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771467289
Indbinding:
Indbundet
Sider:
365
Udg. Dato:
31 jan 2017
Oplagsdato:
31 jan 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 220mm D: 35mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Maestro
Geir Tangen
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
3 boganmeldelser
Af Lisbeth Maja den 10. februar 2018
Jeg havde hørt meget positiv omtale af “ Maestro” af Geir Tangen, så derfor ville jeg også rigtig gerne selv læse bogen. Jeg blev grebet af handlingen fra de første sider og troede jeg ville være opslugt af bogen til den sluttede. Det skete desværre ikke. For mit vedkommende oplevede jeg, at spændingen i handlingen var meget svingende, det ene øjeblik syntes jeg handlingen var meget kedelig og det næste øjeblik kunne jeg ikke lægge bogen fra mig, fordi der skete noget meget spændende. Personerne i bogen syntes jeg var skrevet troværdigt og jeg følte, at jeg kom ind på livet af dem. Slutningen var virkelig hæsblæsende og meget overraskende for mig, jeg havde på ingen måde gættet identiteten på gerningsmanden.

Af Helle den 05. august 2017
En seriemorder hærger Haugesund, og hver gang sender han dagen før en mail til Viljar Ravn og fortæller, hvilken forbrydelse offeret har begået, men ikke er blevet dømt og har taget sin straf for. Mordene er meget spektakulære og er kopier af forskellige berømte forfatteres mord i deres krimier. Der er både kopier fra Unni Linndell, Jo Nesbø, Gunnar Staalesen og Henning Mankell. Bogen er lige fra begyndelsen meget spændende, men det var ikke kun mordgåderne, der greb mig, men også hvad det var, der skete med Viljar for 4 år siden, og forandrede ham fra en super journalist til et rystende nervevrag. Og slutningen er et klimaks, som det er længe siden, jeg har oplevet i en krimi. Efter ca.250 sider var jeg ude af stand til at lægge bogen fra mig. En helt fantastisk debut! Spændende, velskrevet og med et plot ud over det sædvanlige.

Af Bogfinken den 11. maj 2017
Jeg giver sjældent en krimi 5/5, men Maestro fortjener dem. Geir Tangen fortæller eminent så læseren hele tiden tror, den kan regne morderen ud. Personligt regnede jeg intet ud før til allersidst, hvilket er hvad jeg elsker mest ved en god krimi. Jeg blev holdt på kanten af stolen. Faktisk i en sådan grad at mine tanker ofte fløj tilbage til bogen, mens jeg lavede andet. Jeg var hele tiden nysgerrig og læste med spænding det næste kapitel. Maestro er en rigtig velskrevet krimi med et vellykket plot, der ikke afslører sig selv.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage