Bogen MAVEGLAD BRUNCH er skrevet af Sara Dahl og Pia Brixved. Ønsker du inspiration til en lækker brunch med alle de elskede retter, men uden brug af hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter? Så vil du elske bogen MAVEGLAD BRUNCH!
Det er lettere, end du tror, at lave en brunch med alle de skønne favoritretter uden at bruge hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter. Endda helt uden at gå på kompromis med den gode smag. Og dit fordøjelsessystem vil elske det!
Vi elsker at samles med familie og venner til en god brunch. Det er et af de populæreste måltider, hvor vi virkelig hygger os rundt om det store udvalg af retter, som alle elsker. Desværre er det ofte med oppustethed, ubehag i kroppen og forstoppelse til følge for mange. Med inspiration fra MAVEGLAD BRUNCH kan du nu invitere på den lækreste brunch, der forkæler både maver og smagsløg.
MAVEGLAD BRUNCH er tredje bog i den succesfulde serie af MAVEGLAD-bøger. Læs også MAVEGLAD JULEMAD og MAVEGLAD KICKSTART. Alle bøgerne tager udgangspunkt i madopskrifter uden gluten, laktose og raffineret sukker. Det er disse ingredienser, som oftest er skyld i fordøjelsesgener.
Her i MAVEGLAD BRUNCH får du 40 smagfulde opskrifter tilberedt med mavevenlige og sunde ingredienser. Det helt optimale brændstof til din krop! Du kan også sagtens bruge opskrifterne til madpakker, morgenmad, frokost og aften. De fleste af retternes ingredienser er ganske almindelige dagligdags varer. Og resten er ikke mere specielle, end at du kan finde dem i ethvert velassorteret supermarked. Det gives der også gode tips til. Du kan også finde masser af gode råd til, hvordan du passer godt på fordøjelsen.
Om serien
Hver 3. dansker har fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Det problem, folk hyppigst går til lægen med, er fordøjelsesgener. Aldrig før har der været så meget fokus på vores fordøjelse som nu - og det er godt. Det er nemlig alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny bog-serie, der giver dig mulighed for nemt og overskueligt at give din krop det bedst tænkelige brændstof - uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at du giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret!
Med fokus på at give dig en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser tager Maveglad Mad-bøgerne udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider.
Om forfatterne
Merete Olsen var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Siden 1999 har hun drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger.
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.
Bogen MAVEGLAD BRUNCH er skrevet af Sara Dahl og Pia Brixved. Ønsker du inspiration til en lækker brunch med alle de elskede retter, men uden brug af hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter? Så vil du elske bogen MAVEGLAD BRUNCH!
Det er lettere, end du tror, at lave en brunch med alle de skønne favoritretter uden at bruge hvede, sukker og traditionelle mejeriprodukter. Endda helt uden at gå på kompromis med den gode smag. Og dit fordøjelsessystem vil elske det!
Vi elsker at samles med familie og venner til en god brunch. Det er et af de populæreste måltider, hvor vi virkelig hygger os rundt om det store udvalg af retter, som alle elsker. Desværre er det ofte med oppustethed, ubehag i kroppen og forstoppelse til følge for mange. Med inspiration fra MAVEGLAD BRUNCH kan du nu invitere på den lækreste brunch, der forkæler både maver og smagsløg.
MAVEGLAD BRUNCH er tredje bog i den succesfulde serie af MAVEGLAD-bøger. Læs også MAVEGLAD JULEMAD og MAVEGLAD KICKSTART. Alle bøgerne tager udgangspunkt i madopskrifter uden gluten, laktose og raffineret sukker. Det er disse ingredienser, som oftest er skyld i fordøjelsesgener.
Her i MAVEGLAD BRUNCH får du 40 smagfulde opskrifter tilberedt med mavevenlige og sunde ingredienser. Det helt optimale brændstof til din krop! Du kan også sagtens bruge opskrifterne til madpakker, morgenmad, frokost og aften. De fleste af retternes ingredienser er ganske almindelige dagligdags varer. Og resten er ikke mere specielle, end at du kan finde dem i ethvert velassorteret supermarked. Det gives der også gode tips til. Du kan også finde masser af gode råd til, hvordan du passer godt på fordøjelsen.
Om serien
Hver 3. dansker har fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Det problem, folk hyppigst går til lægen med, er fordøjelsesgener. Aldrig før har der været så meget fokus på vores fordøjelse som nu - og det er godt. Det er nemlig alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny bog-serie, der giver dig mulighed for nemt og overskueligt at give din krop det bedst tænkelige brændstof - uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at du giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret!
Med fokus på at give dig en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser tager Maveglad Mad-bøgerne udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider.
Om forfatterne
Merete Olsen var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Siden 1999 har hun drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger.
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.