Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Maze Runner - Feberen

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 199 kr
Spar 33 kr
166 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

199 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
MAZE RUNNER – FEBEREN af James Dashner er den femte bog i den populære Maze Runner serie. James Dashners Maze Runner er gået hen og er blevet et verdensomspændende fænomen, og med bogen her får du forhistorien om Thomas. På trods af at dette er en forhistorie, bør den læses som dem femte bog i serien.

I MAZE RUNNER – FEBEREN af James Dashner er der hemmeligheder og løgene side om side. Loyaliteter, som ingen kunne havde forudset, dukker op. I MAZE RUNNER – FEBEREN er historien om Thomas, og om hvordan han byggede den labyrint, som han var den eneste, der kunne tilintetgøre. 

Løgnene kommer frem i lyset, hemmelighederne trevlet op og loyaliteter bliver testet. Du ser aldrig sandheden komme i MAZE RUNNER – FEBEREN

MAZE RUNNER – FEBEREN er bogen, hvori du får alle svarene, som du har ventet på: Hvordan fandt WICKED alle lysboerne? Hvem er Gruppe B? Og på hvilken side er Thomas og Teresa virkelig?

Jorden mødte engang sit endeligt. Skovene brændte ned, søer og floder tørrende ud alt imens havene steg. Det blev til starten på en global epidemi, og feberen begyndte at sprede sig. Herefter regerede volden, menneskerne slog hinanden ihjel og hele familier uddøde. 

Ud af denne elendighed voksede WICKED, som søgte efter svar. De fandt den perfekte dreng. Hans navn var Thomas. Thomas var drengen, der byggede en labyrint.

Du kan købe MAZE RUNNER – FEBEREN af James Dashner hos Plusbog.dk til en god pris, så du kan lære sandheden at kende og finde ud af, hvad der skete, inden Thomas ankom i Labyrinten.
 


 
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763848992
Forlag:
Høst og Søn
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763848992
Indbinding:
Hæftet
Sider:
333
Udg. Dato:
10 feb 2017
Oplagsdato:
10 feb 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 144mm H: 222mm D: 28mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Maze Runner - Feberen
James Dashner
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage