Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Menneskets natur

Vores normalpris 234 kr
Spar 34 kr
200 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
234 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
De seneste årtiers udvikling viser, at mennesket kan herske over Jorden som aldrig før. Og fordi vi kan, gør vi det. Ny indsigt og teknologi betyder, at vi ikke bare kan udnytte Jorden mere effektivt, men også kan passe bedre på Jorden og dens mangfoldighed. Vi ejer ikke Jorden, men vi er blevet herrer på planeten. Den er i menneskehænder.

"Menneskets natur" viser, at det sandsynligvis er godt. Stik mod alt, hvad mange går og tror, siden miljøkrisen kulminerede i 1970’erne og 80’erne, er naturen i Danmark blevet meget mere vild i løbet af de seneste årtier. De store dyrearter, som vi forfulgte nidkært med krudt og kugler engang, betragter vi nu nærmest som hellige dyr. Så de breder sig som bare pokker. Og de store rovdyr er lige i halen på dem.

Nu er ulven kommet til Danmark. Den genindvandrede i 2012. Efter en periode på 199 års fravær er der atter ulve i Jylland. Ulvens genindvandring, som er den hidtidige kulmination på den vilde naturs fremgang, er både fantastisk og skræmmende. Ulven rusker gevaldigt op i vores naturopfattelse, som er blevet temmelig præget af romantisme efter en lang periode, hvor ordet “natur” konstant har været tæt forbundet med ordet “truet”. 

Måske vil ulvens genkomst få os til at se mere nuanceret på naturen – som noget meget stort og fundamentalt, og ikke kun som noget positivt. Ulven minder os om, at natur er alt på godt og ondt. "Menneskets natur" holder et spejl op for os og de forestillinger, vi gør os som individer og kultur om den smukke, dragende, farlige, truede – og truende danske natur, vi omgiver os med. 

OM FORFATTEREN
Michael Stoltze (f. 1955) er biolog, ph.d., naturformidler, fotograf, debattør og forfatter. Tidligere ansat i Danmarks Naturfredningsforening. Har bl.a. skrevet den anmelderroste ”Dansk natur”.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788774671473
Forlag:
Kristeligt Dagblads Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8774671472
Indbinding:
Indbundet
Sider:
300
Udg. Dato:
18 sep 2019
Oplagsdato:
18 sep 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 0mm H: 0mm D: 0mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Menneskets natur
Michael Stoltze
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage