Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Mig før dig, pb

af Jojo Moyes

Paperback, 2013

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 129,95 kr

info-icon Medlemspris

92,95 kr

Spar 37,00 kr (28%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Jojo Moyes internationale bestseller MIG FØR DIG er en både sjov og sørgelig kærlighedsroman. En varm, tankevækkende og livsbekræftende historie, som det er umuligt at lægge fra sig.
Lou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou Ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.
Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen - og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs.
Og hvad ingen af dem ved, er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.
Pressen skriver:
»Her er chicklit med hjerte, hjerne og sjæl for alle os, der godt véd, vi burde leve livet og tænde nogle flere stearinlys.«
****** – Julia, Femina
»… mine tårer begyndte at trille på den behageligt tårekanalrensende måde.«
**** – Marie Tetzlaff, Politiken
 
 
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788763830355
Cicero
Marianne Linneberg Rasmussen
8763830355
Paperback
448
30. september 2013
17. oktober 2017
2
14
B: 144 H: 222 D: 34 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Krokodillevogteren
Katrine Engberg
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 60 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

44 boganmeldelser af Mig før dig, pb
En total anderledes kærlighedshistorie der på samme tid både er underholdende, sjov og sørgelig. En fantastisk fortælling om to vidt forskellige mennesker, som finder ind til hinanden på trods af deres uoverensstemmelser.
Fornemmelsen af at have en bog i hånden, som man ikke ved, hvad end man skal græde eller grine til, er i og for sig fantastisk. Hvordan, tænker du nok? Jo, fordi følelsen af, at en bog kan kreere sådanne følelser i et menneske, er en udvidet kreativitet, som kun en forfatter kan mestre. Jojo Moyes formår at frembringe følelser hos en, som sjældent for lov til at optræde på selvsamme tid - for er man ked af det, eller er det i realiteten vrede der buldrer i en? Eller måske er det glæde - en glæde som man, som bogens egen hovedperson, har svært ved at acceptere i sådanne situationer? Det er en bog der vil noget, og det får den bestemt også lov til, for selv nogle år efter at læse denne skønherlige bog, så sidder den godt fast og har forlagt sig et par gode spor. Man når lige at tro, at den sørgmodige slutning er den endelige slutning, hvor man herefter finder ud af, at der er en følge til bogen "Efter dig" - dette er bøger der bare skal læses, hvis ikke i dag, så i hvert fald i morgen!
Inden bogen påbegyndes, så sørg for at have nok lommetørklæder ved din side, for når du først begynder læsningen, så kommer du ud på en helt utrolig rørende, smuk og fantastisk rejse, som du ikke kan afslutte før sidste side er læst. Jeg har aldrig været så tårevædet over en bog før, og historien rammer virkelig en. Bogen kan varmt anbefales til alle.
Åhhhhhhh sikke en kærlighedshistorie. Så dejlig, så smuk, så sørgelig, så livsbekræftende, så god. Det er længe siden jeg har læst en bog så hurtigt, så tårevædet, så nemt og så helt og aldeles opslugt. Den bedste af Jojo Moyes bøger jeg har læst ind til nu, så det lover godt.
Fantastisk bog - slet og ret - helt anderledes end jeg havde forestillet mig - blev læst i løbet af nul komma fem - ANBEFALES
En meget velformuleret og hjertevarmende roman. Er man først blevet indfanget i Jojo Moyes fantastiske univers, slipper man ikke ud igen. Den bør læses af enhver, der elsker romantisk litteratur.
Mig før dig, er den mest fængslende og rørende bog jeg har læst i mit efterhånden lange liv (60 år) Den er så bjergtagende og gribende at den virkelig griber en om hjertet og giver fugtige øjne og man bliver fuldstændig opslugt af bogen til og med den sidste side er læst. Bare en pragtfuld bog jeg aldrig glemmer og som bare venter på at blive læst snart igen.
Den første bog af Jojo Moyes- men bestemt ikke den sidste! Lou og Will tog mig med på et eventyr som var både trist, sjovt, opløftende og ensomt. Man fik både en klump i halsen og et smil på læben på en og samme tid, hvilket gjorde det svært ikke bare at sluge side efter side. Lige fra side 1 fik blev man revet med i Lou's liv og man indså på sidste side at intet er så skidt at det ikke er godt for noget andet. Jeg glæder mig nu til at læse efterfølgeren til bogen og håber at Wills ord præger Lou.
Mig før dig er en fantastisk bog der virkelig rammer lige i hjertekullen på en. Den handler om forholdet mellem Lou og Will, der starter med næsten at være en krig, fordi Will ikke orker at få flere handicaphjælpere, men som ender med at blive et smukt kærligheds forhold inden Will vælger at tage sit eget liv, fordi han ikke kan leve med at være handicappet efter hans ulykke. Man kommer igennem alle ens følelser imens man læser denne bog, og jeg kan varmt anbefale den.
Super fantastisk og meget rørende bog. Jeg er den store krimi elsker, men har haft denne bog liggende til en dag hvor jeg måske fik brug for et afbræk fra alle de mord. Men bogen var ikke det jeg forventede, den var meget mere end det. Man kommet til at holde af Lousia og den velhavende Will. Lousia der er 26 år arbejder på en cafe, et arbejde hun er glad for, og det meste af hendes løn afleverer hun derhjemme hvor hun bor med sin mor, far søster, nevø og morfar. Lousia mister sit arbejde fra den ene dag til den anden, og ender til jobsamtale ved Wills mor Mrs. Treynors. Hun ansætter hende som handicaphjælper til hendes 35'årig søn Will, der for 2 år siden har været ude for et uheld, og siden har sider i kørestol. Will er meget indelukket og gnaven, men på en eller måde lykkes det Lousia at finde ind til ham. Et møde det bliver til gavn for dem begge. Og ja, der skal nok findes lidt Kleenex frem til dem der vælger at læse denne bog. Skal helt bestemt læse flere af hendes bøger, selvom jeg ikke tror nogle af de andre kan måle sig med denne.
Her er et pletskud. Tydelig at forfatteren har sat sig ind i de problemer man står med som handicaphjælper. Det bliver levende beskrevet et samspil mellem de to hovedpersoner, der helst er fri for hinanden, men på den anden side er dybt afhængige af forholdet. Den beskriver levende hvor mange følelser der er på spil, når man har ansvaret for et andet menneske. Hvordan det nærmest er en umulig opgave at skille arbejde og privatliv, da man uundgåeligt bliver dybt engageret. Jeg er virkelig i tvivl om det skal være fire eller fem stjerner. Synes umiddelbart at det trækker ned at de ender med at blive forelsket. Vælger fem, da det jo ikke er en fagbog, og det er en ganske god ending.
Dejlig -omend sørgelig fortælling. Sproget er let, men beskrivende. Det ligner en tyk, tung bog, men det er det på ingen måde. Det er en finurlig fortælling, der vækker tanker, følelser og efterlader en ganske eftertænksom og taknemmelig. Jeg skal helt sikkert læse toeren.
For et par år siden stod jeg i en spansk lufthavn og var løbet tør for læsestof til flyveturen hjem, og med kun få minutter til afgang var jeg nødt til at udvælge en bog udelukkende på bagrund af bogens cover, og Jojo Moyes bog "Mig før dig" var umiddelbart den bog med det pæneste cover. Man har så ofte hørt sætningen "dont judge a book by its cover" - men i det her tilfælde var det en god ting at gøre! Det er en af de aller bedste bøger jeg nogensinde har læst, og jeg endte med at læse den på få timer - kun afbrudt af køreturen fra lufthavnen og hjem. Den er utrolig velskrevet og humoristisk, og man kan ikke undgå at leve sig fuldstændig ind i historien. Læs den!
Dejlig bog, den første jeg læste af Jojo Moyes, i hvert fald ikke den sidste ! Starter meget kedeligt , handler om en k e d e l i g engelsk ung kvinde , som pludselig står arbejdsløs. I mangel af bedre tager hun job som handicap-hjælper, og så sker der ting i hendes kedelige liv. Den unge mand som hun skal passe , er negativ , sur og meget modarbejdende, men pludselig er hun fanget i at kæmpe for at give ham livsmodet tilbage, og selvfølgelig bliver hun forelsket. Jeg græd som en pisket , da hun ser sig svigtet i sin kamp for hans overlevelse. Nyd den og læs flere af JoJo.
WAUW!!!!!!!!!!!! Denne her skulle faktisk have 6 stjerner, hvis muligheden havde været der. Jeg er ellers en krimipige, men denne bog rørte mig i en grad hvor man under læsningen kommer hele følelsesregistret igennem. Medlidenhed, sorg, smil, højlydte grin og til slut næsten røres til tårer. Dette er en af de bøger man læser, og læser igen - en bog man aldrig glemmer. Den bliver siddende i kroppen længe efter at sidste side er læst.
Min første bog jeg har læst af Jojo Moyes, og den er helt aldeles fantastisk. Den får en til at grine, skære tænder, blive pinlig, at tude hæmningsløst og bare have det vildt skønt. Jeg blev fan fra første side, og ville ønske at alle vil læse denne bog, det er umuligt at fortryde det.
Elsker elsker elsker elsker den her bog! Chick lit af bedste skuffe! Et must read for alle Jojo Moyes fans..... Og en fantastisk slutning.... Skal helt klart læses en gang mere på et tidspunkt ..
Chicklit med et twist! "Mig før dig" er en sød letlæselig roman i genren chicklit, men den adskiller sig alligevel ved at berøre etiske dilemmaer, og have mere finurlige personkarakteristikker. Den er svær at lægge fra sig, når først man er i gang, - og historien bliver hængende i bevidstheden efter. Jeg tror vi er mange, der godt kunne ønske os en efterfølger, for at se, hvordan det kommer til at gå Lou.
Intet mindre end fantastisk!! Humoristisk, rørende, smuk og gir stof til eftertanke. Min første bog af Jojo Moyes - men absolut ikke min sidste.
Til en start lettere overfladisk , men man bliver grebet af personerne og deres udfordringer i livet,- pludselig er den ikke til at ligge fra sig og tårene er svære at holde tilbage. Giver stof til eftertanke og fylder en plads både i hjertet og på bogreolen til den skal hentes frem igen.
Man bliver tryllebundet af Louisa og hendes person i denne klassisk romatiske fortælling. Den har flere nuancer af romantik og nedlagde mig i tårer i den sidste ende, hvilket der ellers skal meget til før sker. Bogen efterlader en i et stort smil og med en god portion stof til eftertanke.
En af de mest rørende bøger jeg har læst. Forfatteren formår at få læseren gennem hele følelsesregistret flere gange, jeg læste bogen ud i et stræk, og sad flere gange med en klump i halsen og våde øjne. Samtidig får den også en til at trække på smilebåndet mange gange. Skøn bog der virkelig kan anbefales.
Det perfekte valg til ferie læsning! Starter langsomt ud, med introduktioner af hovedpersonerne, men da først mødet mellem dem finder sted, tager bogen fat og den er ikke til at lægge fra sig. Umiddelbart virker den som en almindelig kærlighedshistorie, men den er så meget mere. Utrolig rørende og smuk bog. Måtte flere gange stoppe op og tørre øjnene, så frem med Kleenex. God læselyst!
En roman, der sagtens kan anbefales! Handler om at flytte grænser, udvide sin horisont samt kærlighed. En bevægende slutning, der næsten fik mig til at fælde en tåre. Normalt er det ikke en genre jeg ville læse, men er glad for, at jeg begav mig ud i det! -Og prisen taget i betragtning, har man jo ikke rigtig noget at tabe ;)
En helt fantastisk bog. Virkelig rørende, men alligevel ikke så græd hele vejen igennem den. Forfatteren fangede den helt rette steming.
Jojo Moyes - Mig før dig. Så kan du godt finde papirs lommetørklæderne frem og grave dig dybt ned under dine dyner. Du kan lige så godt ringe og melde dig syg på arbejde eller i det mindste sørge for at have ferie. Og du kan lige så godt sige til dine venner at du er ukontaktbar de næste 78 timer. For du kan alligevel ikke lægge den her bog fra dig når du først er gået i gang. Bogen handler om Louisa Clark (Lou i daglig tale). Hun bor i en mindre by, der hver sommer invaderes af turrister, som skal besøge den lokale seværdighed som er et slot.Og hver vinter er lige så kedelig som alle andre små-byer. Hun arbejder på en café og er glad for sit job, men en dag bestemmer café ejeren sig for at lukke caféen og dermed mister Lou det job hun har haft gennem de sidste mange år. Hvad skal hun nu!? Hun søger forskellige jobs og ender til samtale som handicaphjælper hos den velhavende familien Traynor. Hun regner ikke med at få jobbet, for hun har slet ingen kvalifikationer til jobbet. Og Mrs. Traynor virker usympatisk og kold. Men det viser sig at det ikke er kvalifikationer de går efter, men udstråling og det har Lou. Derfor møder hun den 35-årige Will Traynor, der har siddet i kørestol siden han blev påkørt af en motorcykel. Han er træt af at hans liv har ændret sig og han føler sig magtesløs og livstræt. Han ønsker bare at stoppe det liv, han er endt med at have. Et liv der er meget langt fra det eventyr-agtige overklasse liv han levede engang. Bogen minder i begyndelsen lidt om 'De urørlige'. Men den ændrer karakter lidt efterhånden. En ting har den tilfælles med de urørlige, bortset fra kørestolstemaet, og det er at de begge er fantastiske. Hjertevarme og uforglemmelige! Will og Lou er to, der er så forskellige som nat og dag. Will der er fra overklassen, intelligent og smuk men som nu har mistet alt sin værdighed og Louisa der er fra arbejderklassen, hjælper til med at forsørge sine forældre og ikke føler sig spor speciel. Og mødet mellem dem skal vise sig at være rigtig gavnligt for dem begge. Bogen er fuld af klichéer og er en rigtig romantisk feel-good historie, men af en eller anden grund gør det ikke noget for bogen berører så mange tabuer samtidig. Og desuden er det ikke lutter lykke i bogen. De største tabu-emner vi møder er nok Wills uhelbredelige handicap, der har umand- og umøndiggjort ham for evigt. Det andet store tabu vi møder er Wills manglende lyst til at leve og hans ønske om at begå assisteret selvmord. Bogen er skrevet i et dejlig letlæseligt og flydende sprog, som til tider har en lidt poetisk rytme. Jeg lå vågen til kl 1.30 en nat og læste de sidste 100 sider mens jeg hulkegræd så snottet løb og jeg flere gange måtte stoppe op for at tørre tåre af mine briller for at jeg overhovedet kunne læse den færdig. Og hvis ikke det beskriver en god bog; En man virkelig kan mærke, så ved jeg ikke hvad der gør. Derfor får den 5 ud af 5 stjerner.
Fantastisk bog der virkelig formår at holde læseren fanget til sidste side. En bog hvor man kommer hele følelsesregistret igennem - jeg både grinte og græd og håbede til det sidste! Kan kun anbefales på det varmeste!!! En af de bedste bøger jeg har læst længe!
Sindsygt rørende og stadig humoristisk... Det er sjældent jeg både griner og græder mig gennem en bog! Den er absolut enhver bogreol værdig!
At jeg ikke giver den 5 stjerner, er fordi jeg ikke blev så grebet i starten. Men da jeg kom cirka halvvejs i bogen var jeg solgt! Man griner, græder og tager sig i at ønske at den aldrig stopper...
det er sådan en bog, man ikke kan ligge fra sig når man først går i gang. jeg læste den på 2 dage og var helt vemodig da den sluttede, for var slet ikke klar til at slippe den endnu :) kan kun anbefales
Den bedste bog jeg nogensinde har læst! Alle bør læse denne, den er så fantastisk, mine nye yndlingsbog! Den er rørende, tankevækkende og sjov!
Det er en af de bedste kærlighedsbøger jeg nogensinde har læst! Jeg er ellers mere til biografier eller krimi, men denne her er virkelig fantastisk sød og, overraskende nok, meget uforudsigelig. Den er helt sikkert værd, at læse! Hvis jeg kunne give den ti stjerne, så gjorde jeg det!
En helt fantastisk bog! Utrolig rørende og tankevækkende! Den kostede en del tåre, men vil helt klart anbefale andre at læse den!
Den bedste og mest rørende bog jeg længe har læst. Den var umulig for mig at lægge til side. Beskrivelsen på bagsiden af bogen får en til at tænke på en "almindelig" kærlighedsroman. Men nej, det er det ikke, slet ikke. Den rører ved alt indeni en. Kærlighed, had, medfølelse, sejr, glæde....... En bog der er vedkommende for alle. Gå ikke glip af denne fantastiske bog, LÆS DEN!!!!!!!
En fantastisk bog, som er utrolig bevægende. Den er noget for sig selv. Tankevækkende. Den har ændret min opfattelse og opførsel overfor andre mennesker og min hverdag.
"Mig før dig" er en roman om to meget forskellige mennesker, der af forskellige årsager tvinges til at få hverdagen til at fungere sammen. Det er rørende, det er morsomt og det er tankevækkende. Det er en af den type bøger der kravler helt ind under huden og her bliver den. Er det chick-lit? Tja måske... Den har i hvert fald alt hvad der skal til for at være en god chick-lit-roman, men den kan også så meget andet. Der bliver sat spørgsmålstegn ved nogle af livets store spørgsmål og flere etiske og moralske dilemmaer kommer i spil. Læs den og lad dig rive med ind i Lou og Wills morsomme og rørende liv og verden.
Denne bog burde alle læse. Den er simpelthen fantastisk. Man kommer igennem alle følelser på en dejlig måde.
En helt igennem fantastisk bog. Gribende historie og meget svær at ligge fra sig.
Dette er en fantastisk bog! Den har simpelthen det hele.. efter min mening... Den er vanvittig morsom, total sørgelig, gribende og alt mulig andet! Her er en forfatter der kan sit kram, kærlighedens sprog flyder fra hendes pen, og skaber utroligt rørende historier!
Uf så god denne bog var/er. Den var helt inde og røre hvor det er allerbedst, jeg grinte, græd, smilte, undredes, nægtede, var forstående, medfølende, alt i alt rigtig godt underholdt..
Den bedste bog jeg længe har læst!! Historien er så hjertegribende at det næsten gør ondt, og jeg vil vove at påstå, at man skal lede længe efter historier der griber én så meget som denne.
Kan varmt anbefalde denne bog. Man kan ikke rigtig fortælle om handlingen da det vil ødelægge historien... Men læs den. Jeg lagde ikke den fra mig før den var slut.
Jeg læste bogen med "hjertet", en tilfældighed at de to mennesker mødes og alt det der opstår mellem dem. Slutningen er gribende, fyldt med kærlighed og omsorg fra begge sider. Bogen er svær at lægge fra sig
Dette er en helt igennem fantastisk historie, som fanger en fra start til slut. Jeg havde rigtig svært ved at ligge denne bog fra mig. Den er fængende, rørende og helt igennem fantastisk! Jeg glæder mig til at læse meget mere af Jojo Moyes :)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display