plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Min historie

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 224 kr
Spar 30 kr
194 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

224 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

En af vor tids mest ikoniske og inspirerende kvinder, udgiver nu en selvbiografi. Michelle Obama var, i sit virke som USA's førstedame, med til at skabe det mest rummelige og imødekommende Hvide Hus nogensinde. Hun etablerede samtidigt sig selv som en stærk fortaler for kvinder og piger, både i USA såvel som i resten af verden. Hun har stået ved sin mands side, mens han førte landet gennem nogle af de mest dramatiske øjeblikke, samtidigt med at hun har fået amerikanske familier til at stræbe efter et sundere og mere aktivt liv. Undervejs har hun vst os et par dansetrin, vundet i Carpool Karaoke, og opdraget to døtre med begge ben på jorden, på trods af en ubarmhjertig mediebevågenhed.

 

I bogen bliver vi inviteret indenfor i Michelle Obamas verden, og introduceret for de oplevelser der har formet hende - lige fra barndommen i Chicagos South Side til hendes år som erhvervsleder, der skulle finde balancen mellem sin karriere og rollen som mor, og endelig hendes år på verdens mest berømte adresse.

 

MIN HISTORIE er en usædvanlig personlig beretning fra en kvinde med sjæl og substans, der utrætteligt har overgået alle forventninger - og hvis historie inspirerer andre til at gøre det samme.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711693100
Forlag:
Alfabeta
Forfatter(e):
ISBN-10:
871169310X
Indbinding:
Indbundet
Sider:
464
Udg. Dato:
13 nov 2018
Oplagsdato:
30 jan 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 235mm D: 40mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele