Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Moderne genbrug

af Tina Benfeldt Levring

Hardback, 2016

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 179,95 kr

info-icon Medlemspris

125,96 kr

Spar 53,99 kr (30%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
MODERNE GENBRUG - Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt

I MODERNE GENBRUG af Tina Benfeldt Levring kan du lære, hvordan du giver mormors skræddersyede kjole, dine aflagte yndlingsbukser og gamle broderier nyt liv. Sammen med en lang række andre skønne genbrugsmaterialer kan de syes om til de mest fantastiske tasker i alle afskygninger og andet fint tilbehør - det kræver blot lidt snilde og en smule kreativitet. Det er altid rart at tage en ny makeuppung eller et nyt indkøbsnet i brug, og glæden bliver absolut ikke mindre, når tasken er hjemmelavet med et personligt og smukt design. Det er ikke så svært, som man måske skulle tro, og resultatet er ekstremt flot. Og så er der næsten ingen grænser for anvendelsesmulighederne – her er både toilettasker, penalhuse, svømmepose, festclutch og meget mere.   

Bogen indeholder syvejledning og grundopskrifter på flere forskellige former for tasker. Grundteknikkerne i syningen er meget enkle, og når man først har først styr på dem, kan man variere i det uendelige – det er kun fantasien, der sætter grænser, og her gives masser af inspiration.   

Recycling og bæredygtighed fylder en del af bogen, hvor alt er syet i eller sammen med genbrugsmaterialer. Det kan være alt fra en gammel, broderet klokkestreng og babysengetøj til et lærredsnet med et sjovt motiv eller lillepigens yndlingskjole. De ’brugte’ materialer bliver vakt til live i samspil med de moderne designs. Sidst i bogen finder du også et afsnit med opskrifter på ting, der kan laves af fraklippet stof.

Om forfatteren
Tina Benfeldt Levring har oprindeligt uddannet sig inden for tekstilbranchen og har i mange år fungeret som dekoratør og salgskonsulent i tøjbranchen. I dag arbejder hun i socialpsykiatrien, men bruger al sin fritid på kreative sysler og på at shoppe lækkert stof. Hun er også begyndt at afholde workshops, da rigtig mange gerne vil lære at gøre hende kunsten efter.

Bog detaljer
Dansk
9788793314757
muusmann'forlag
8793314752
Hardback
0
23. maj 2016
7. december 2016
1
2
B: 199 H: 234 D: 14 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Hæklede klude fra...
Gitte Gade
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.
Strikkede Klude
Helle Benedikte Ne...
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 91 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.
Hækl!
Maria Gullberg
Forlagets pris 180 kr.
info-iconMedlemspris 110 kr.
To pinde og en sno...
Louise Frederiksen
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

1 boganmeldelse af Moderne genbrug
Fik denne bog i fødselsdagsgave og har brugt den rigtig meget. Der er nogle rigtig gode opskrifter på tasker i den, og særligt dem på toilettaskerne har jeg brugt meget. Der er gode billeder og beskrivelser til hver opskrift og man bliver som læser taget i hånden og hjulpet rigtig godt igang. Bogen vækkede min sylyst til live igen, efter at den har ligget i dvale i et par år, så stor ros til forfatteren. Dog så synes jeg måske at titlen ikke helt stemmer overens med indholdet, da en stor del af taskerne også er syet af nyt stof, men det kan jo diskuteres. Den får i hvert fald 5 stjerner herfra og kan varmt anbefales.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display