plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Nattelinjen

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 229 kr
Spar 48 kr
181 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

229 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Kriminalromanen Nattelinjen er skrevet af Inger Gammelgaard Madsen. Bogen er den tolvte i rækken i Rolando Benito serien. 

Skolelæreren Maja har nu i en måned arbejdet som frivillig ved BørneTelefonens Nattelinje. Det er hende, der alene har vagten Halloween nat. Et uhyggeligt opkald fra et skræmt barn kommer ind, og til at begynde med anser Maja det som en halloween spøg. Men da hun senere hører om et bestialsk mord i Skødstrup halloween nat på en direktør, hans hustru og yngste datter, bliver hun mistænksom. Parrets to øvrige børn på seks og ti år er forsvundet. Har sagen noget med opkaldet at gøre? 

Samme halloween nat skal Rolando Benito til Hornslet for at hente barnebarnet Marianne fra en fest. Pludselig dukker en stor hund op midt på vejen, og Rolando må lave en hård opbremsning. Det er en granddanois, med blod på det ene bagben. Han overtales til at tage hunden med hjem, indtil de finder frem til ejeren. Og det skal vise sig at få betydning for hans efterforskning af det brutale drab på Skødstrup-familien og søgningen efter de to forsvundne børn. Men sagen udvikler sig ikke helt, som Rolando forventer det. 

Journalisten Anne Larsen er startet på et nyt job, som bringer hende i kontakt med et risikabelt miljø, som kan have forbindelse til Rolandos efterforskning og de tragiske begivenheder. Og det er ikke helt ufarligt, da hun risikerer også at sætte sit eget liv på spil. Sagen udvikler sig efterhånden i en ny og skræmmende retning, som ingen har forudset. 

Bogens forfatter Inger Gammelgaard Madsen kommer fra Århus-området. I 2008 udgav hun første bog i serien om Rolando Benito Dukkebarnet. Efterfølgende er det nu blevet til i alt 12 bøger i serien. Bøgerne kan sagtens læses uafhængigt af hinanden, men de kan med fordel læses i rækkefølge, da karaktererne udvikler sig fra bog til bog. Køb Inger Gammelgaard Madsens bøger til gode priser HER på Plusbog.dk!

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788797078730
Forlag:
Forlaget Farfalla
Forfatter(e):
ISBN-10:
8797078735
Indbinding:
Hæftet
Sider:
383
Udg. Dato:
28 mar 2020
Oplagsdato:
28 mar 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 153mm H: 210mm D: 33mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Nattelinjen
Inger Gammelgaard Madsen
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Fru Holm_Holm den 07. april 2020
Super spændene, gribende krimi, og samtidig frygtelig fortælling, som jeg slet ikke kunne slippe da jeg først kom i gang. Vi følger igen Anne Larsen, der som sædvanligt roder sig ud i en sag denne gang, som junkien "Nørrebro", hvor Rolando Benito af omveje kommer er ind over. Det hele kan kædes sammen med den sag han arbejder på. Det halve af en familie udslettes og to børn forsvinder. Det kan komme til at koste Anne livet, men hun går som hun plejer, efter den gode historie. Man følger også Maja der arbejder frivilligt på Børne Telefonen, hvor hun får et opkald af flere omgange, fra en dybt angst dreng Luca. Maja får ny genbo Johanne med sønnen Hjalmer, som er meget påtrængende. Det har Maja slet ikke brug for, da hun har sine egne dæmoner at kæmpe med. Jo længere man kommer i bogen, får man en helt knude i mave over, om denne dreng Luca, som bliver kidnappet og bliver hanfundet i live?? Man bliver også dybt bekymret for drengen Hjalmer, da nogle ting slet ikke hænger sammen, for hvem er Hjalmer og hvor syg er han egentligt???? Som sædvanligt at Inger et tema i bogen, som denne gang er børns angst, hvilket jo stadig er et tabu. Angst er en frygtelig diagnose for et barn og dette skal der klart mere fokus på, det skal italsættes! Kæmpe anbefaling skal den 13. bog i serien have og bare endnu en i rækken, af fantastiske krimier fra Inger Gammelgaard Madsen

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage